Leker livet!


Bra början..

Sitter utanför Anna och hoppas på att alla pluggat klart snart! Grillning står näst på tur!

Valborg!

Solen lyser med sin värme och det är Valborg! Vad händer idag? Jag blev kvar på campus i alla fall. Måste sitta med plugget men efter tolv idag har jag och Emma sagt att vi tar ledigt :) Får se hur länge de andra tjejerna behöver sitta. Annars är det några som är kvar här i Växjö, så alla kommer väl samlas någonstans (såg ngt på facebook), på någon äng, dricka någon öl, vin, grilla och njuta av våren! :)
Valborg 2011 och 2010:

Till Verkligheten

Fick Spontanbesök igår! Sara dök upp bara sådär! Hur kul som helst :) god middag och utgång igår och nu kollar vi på ngn skräckfilm. Ångrar mig alltid när man väl satt på den! Ligger med mobilen lite strategiskt placerad framför halva TVn sådär :)


Jag känner mig absolut INTE ett år äldre.


Middag med tjejerna plus Elias!

Innan vi drar vidare till nästa fest!


Life's too short..


Promenader!

Idag, då jäklar Anna! Linn messade strax innan sju, vi skulle ut och gå. Inget svar från Sara eller Anna. Jag fortsatte med att hetsa Anna, terror-messade henne nästan! Men det funkade! Jag skulle ha ringt henne men det behövdes aldrig, som Anna sa:
Alltså enda anledningen till att jag gick upp var för att jag tänkte Nu ringer hon snart!


Men jag vet att du vill Anna! :) Nu håller vi i det här.


Löpsedlar

Strategiskt placerade eller tillfällighet?

New York - Dag 6

New York - Lördagen

Lördagen, näst sista dagen. Vi delade upp oss och på schemat stod bland annat Marc Jacobs, Victoria Secret, lite mer shopping.. och Linda och Linn tog en helikoptertur!
Senare på kvällen gick vi tillbaka till The View igen, denna gång alla tjejer! Efter några drinkar och efterrättsbuffén så drog jag, Linn, Amanda och Sophie till Brooklyn Bridge för att fullända vår lista som vi hade skrivit INNAN vi åkte. Trodde aldrig att vi skulle hinna med så mycket som vi gjorde men sjukt intensiv, sjukt kul vecka!


Okej tjejer, jag var bara tvungen! ni är väldigt snygga såhär tidigt på morgonen! :)



Räkningarna

Räkningarna är betalda och flygbiljetten inför midsommar gjorde att pengarna är slut, och månaden har inte ens börjat än.. Haha visst är livet härligt som student?? MEN!! Sandra är ju på besök! Så det blev en lunch på Tufvan :)


Laddar för enheldag i bibblan!

Våldgästar Sara och Linn idag :)

Vad hände nu?

Vaknar 05.48 och är pigg?! Kan det bero på att solen är uppe? Messar med Anna för att vi ska gå morgonpromenad men inget svar, nej hon sover nog som en björn i ide.. Vad göra? Äh, jag tog mobilen, satte på en bra playlist och gick runt sjön själv! Det har nog aldrig hänt förut, INTE på morgonen. Men det var riktigt skönt! Hög musik i öronen och nu frukost framför nyhetsmorgon! :)

Vampire Diaries

Anna och jag bakom varsin kudde, det är dax för VD!


New York - Dag 5

Fredag i New York! Denna dag spenderades mestadels i Central Park! Vi vandrade uppåt och gick genom oasen (ja jag kallar nog det en oas, all stress och oljud från gatorna bara försvann!) passade på att se upper-west side och handla lite mat innan vi satte oss i parken igen, och solade :)
Sedan var det dags för upper-west side. Och vi gick och gick och gick även denna dag! Hanna med Apple stores falggskepp, the Museum of Modern Art och sedan var det egnetligen bara hem och svira om, ut på ett steak house och sedan mot The Box! Jag har ju berättat om den klubben tidiagre och som sagt, No pictures!


För att citera Linn: Hallå! Vi har varit på New Yorks hetaste klubb! Med Jude Law! Eller han är ju fan delägare! De e ju TYP som att hångal med honom. Japp, där hade jag mitt freecard!


Elelr för att citera Sara tidigare: Alltså tjejer, jag konstaterade precis en sak; Vi går på Times Square och vi är ÖVER average...

Lite pics!


Nytt år!

Det råkade visst vara min födelsedag igår! :)
Nytt år - Nya tider! Dagen började med morgonpromenad klockan 06 (!) med Linn, Freddan och Alexandra. Sen var det mest plugg hela dagen och intervju. Ingen märkvärdig dag alltså.
Men sen så har jag ju mina underbara pingviner! Vi brukar ju hitta på något när någon fyller år men jag sa inget märkvärdigt, vi har ju ändå mycket att göra allihopa just nu!

Påväg tillbaka til campus  så säger Sara att det händer något klockan 19. Gör dig redo!
Hur ska man kunna göra sig redo om man inte vet till vad? Någon ledtråd?
Neeeejdå.

Sophie säger sedan att Sara ska hämta upp mig vid sju men jag får ett mess att gå till "tutten" om fem minuter. Aha, aja jag går dit och vem dyker inte up då?! En fransk snygging ropandes Bonjour! Två glas vin i handen, basker och en baguette i handen! JAha vart ska vi nu då Linn? Vi drack lite vin och fortsatte en bit bort. Satte oss ner och väntade litepå vadå undrade jag?!
Vi började sedan gå hem mot Linn. Okej vi ska vara hemma hos henne alla tjejer tänkte jag :)

Men! Påvägen bor ju Alexandra och där möttes jag av skönsång och ytterligare 6 fransyskor! Fransk afton med vin och trerätters hade tjejerna fixat med! Huuur gulliga som helst :) Perfekt avslutning på födelsedagen :)

Ps. Tack för lånet av ngra av dina bilder Alexandra! :)

New York - Dag 4

Dag 4 I New York, torsdagen. Vad hade vi då för planer denna dag? Jo vi tyckte vi hade klarat av tisdagen så bra med att vandra på syd-västra Manhattan så varför inte testa syd-östra idag?!

Det började med att vi tog tunnelbanan till Wall Street (även här väldigt hjälpsamma amerikanare, som sagt vi behöver aldrig ens fråga om hjälp utan de kommer fram till oss.. virriga tjejer eller vadå?)

Från Wall Street promenerade vi och just det ja, det var denna dag som tjejerna ville ta en båt ut till, kan det varit Ellis Island? De ville se frihetsgudinnan på närmare håll i alla fall. Jag och Emma bestämde oss för att forsätta vandra. Som jag sa tidigare, har man sett kärringen en gång så räcker det. Våra fötter styrde istället förbi Brooklyn Bridge och vidare mot China Town och Little Italy! Där strosade vi runt i cirklar, gömde oss för regnet på någon restaurang där de hade väldigt god (och mycket) mat, fastnade på något Starbucks där Emma presenterade mig för Frappuccionon! :D TACK EMMA!

 

Vi strosade runt runt runt, hittade små mysiga ställen och bara njöt. Senare dök även de andra tjejerna upp i China Town efter sin båttripp. Vårt sista mission för dagen var Victoria's Secret. De som ville hinna vila lite innan vi skulle ut ikväll valde att ta tunnelbanan upp. Jag, Linn, Anna, Alexandra och Emma valde att gå, vi skulle ju “bara” upp till 34th street. Vart var vi nu? Hade gatan ens något nummer?

 

Anna, Alexandra och Emma fastnade i första skobutiken men jag och Linn fortsatte. Yes! Nu såg vi ett gatunummer! Var det 7th street kanske? BARA 27 stycken kvar.. Vi hann se mycket längs Broadway, eller vi hamnade nog av den vägen också ett tag, allt ifrån upp-och-ner vända elefanter, fina parker, massa poliser.. Tills vi helt plötsligt känner igen oss! Linn tror att det var ner på denna gata vi var I tisdags! JA! ÄR det här Michael Kors ligger? Jag ville ju köpa ett till armband som skulle matcha min klocka!

Mycket riktigt, vi hittade Michael Kors, jag köpte mitt armband och Linn hittade självklart sin väska hon inte kunde bestämma sig om sist. Idag fanns den I en mycket bättre färg! Så visst, vi kom därifrån med en väska och ett armband :)

Vi passade även på att fråga en av butiksbidrädena (som förövrigt ofta är fler till antalet än vad det finns kunder) vart man skulle gå om man vile gå ut och klubba en dag som denna! Vi började ju bli stammisar här nu!

 

Och mycket riktigt, även hon sa att det är torsdagar det är bra att gå ut I New York, sedan eskalerar det hela helgen.

Vi fick några förslag och fortsatte uppåt igen. Efter lite stopp och plåsterpåtagning nådde vi äntligen på 34th street. Vi svänger av och mitt från ingenstans går vi breve Empire State Building! Turister som vi naturligtvis var så var vi tvugna att ta några kort och ett stenkast därifrån låg Victoria’s Secret. Väl därinne träffade vi på alla! Till och med de som åkt tunnelbana! Hur tusan kan det komma sig!? Vi hade väl gått i flera timmar?! Efter lite panik och vi hittat de vi skulle hittade jag Linn och Anna varandra, vi bestämde oss för att betala och gå. Ett problem bara, vi var jäkligt sugna på vin! 10 gator till och vi var hemma, på hörnan på vår gata fanns Hardrock Café. Där går vi in tänkte vi.

 

Väl därinne var det världens kö! Kö IN till Hardrock, det kan väl inte stämma?! Vi gick upp för trappan igen och någon kille säger: You leaving so soon? Vi förklarar kön och han säger så ska det inte vara. Han visar ner oss igen och visar in oss bakvägen och vips satt vi bakom baren.

 

Men där var sagan inte slut. Ett tips: Ha alltid med er legitimation! Anna hade självklart inte med sig sitt och eftersom det är 21-årsgräns så får man nästan alltid visa om man ska äta mat eller bara dricka alkohol. Klockan var nu närmare sju men Anna sprang hem och var tillbaka inom fem minuter. ÄNTLIGEN nu fick vi våra (stora) glas rödvin. Tack!

 

Sedan var det hem och svira om, vi hittade ännu en italiensk restaurang denna dag. God mat även här och ikväll hade vi två alternativ. Vi hade även fått rekommenderat ett ställe som låg på samma gata som restaurangen. Vi testar där först, annars skulle vi ta taxi ner til Meetpacking District och ta en av de klubbarna som hon på Michael Kors hade rekommenderat. När vi kommer till den första klubben säger vakten:  You are here from the university, right?

Eh.. vad svara vi på det? Jodå det är vi! Väl inne I entrén visar det sig att universitete hade abonnerat stället och det var någon utbytesfest, “an asian party” Efter mycket om och men förstår vi att vi är mycket välkomna in men de råder oss nästan inte att gå in, vi kommer kanske inte få det så kul. Okejdå, vi tar väl en taxi. Men mitt övergatan ligger ett annat utestället. Pacha var namnet. Nej där kan vi inte gå in säger någon!

 

Men vad är det för ställe, vi går där förbi och de drar nästan in oss. Where are you from säger vakten. From Sweden säger vi och han påstår att han kan mycket om Sverige! We have a lot of Swedish artists coming here, We have Avicii and we have… avicii, and we have … avicii. JA han kom inte på så mycket mer men va fan, han sa att vi alla skulle få komma in VIP så vi gick in. Väl inne I entrén börjar vi undra. Tjejer kommer och kanske är lite väl lätt klädda? Är alla tjejer så eller? Vi blir visiterade och vi får inte ens ha med oss tuggummi in! Varför då?

 

Vi bestämde oss för att nu håller vi ihop. Någon snubbe kommer och ger oss ytterligare ett armband, ett så vi får tillgång till VIP avdelningen och leder iväg oss. Nu var vi rätt. Phu, väl inne så var det inte så farligt som vi trodde.

Stället hade tydligen haft massa Djs som varit där och spelat och ikväll var det Ferry Corstens tur från Nederländerna. Det blev några drinkar och där dansade vi natten lång!

 

 


Ja just det ja!

Jag lovade att ta reda på vem det var som spelade på den ena klubben när vi var i New York, Ferry Corsten var namnet! DJ från Nederländerna! 



Ett misslyckat tips?!



Ibland går det inte riktit som man tänkt sig ;)


Vad hände i helgen då? Jo, i lördags hade vi överraskningsfest för Philip! En utgång på detta med efterfest som heter duga. Var helt död igår, men lovar att jag ska sätta mig med bilderna ikväll! Förhooppningsvis kommer fler New York bilder dyka upp också! :)

Kolla vad jag hitta!

Kolla vad jag hittade!!
Hahaha ja, det var nog på den tiden jag la upp ett nytt album på facebook efter varje fest, men just denna dag blev det en film! Herregud.

Nya tider kräver nya ordspråk



Fler bilder från New York kommer upp imorgon! (förhoppningsvis) måste plugga plugga plugga inann kvällens festligheter! Och ja, det tar mycket längre tid än ni tror! Ett antal timmar ja...

New York, Dag 3

Vad gjorde vi dag nummer tre? JA just det, det var onsdag och vi hade bestämt att idag skulle det shoppas rejält! Vi köpte biljetter ut till Woodbury Outlet! Skulle tydligen vara världens (?) största outlet med sina 220 designerbutiker! Här gick det att shoppa kan jag lova! Priserna var 20-65% av priserna hemma! 
Här har vi ett ytterligare exempel på hur trevliga amerikanare kan vara, det känns som att antingen är det hyperhjälpsamma eller allmänt bittra. Vi hade lite problem med att hitta vart bussen skulle gå men fler kom och visade oss och till sist var vi rätt! Vi kommer dock på att biljetterna vi köpt för att åka bussen var tvungna att bytas ut till riktiga biljetter! En man kommer fram och visar Linda vart hon ska gå och är supertrevlig. Säger saker somYou can do this! Just go right than left than forward.. You can do this! Eller ja inte världens bästa förklaring men han var ko lugn och som vanligt såg vi väl ut som yra höns. Eller pingviner kanske? :)

Bussen kommer tillslut i alla fall och egentligen fick man inte ta med mat på bussen, men vi hade ju köpt vår frukost påvägen hit! DEt var ju hur lugnt som helts, mannen som precis hade skickat iväg Linda visade oss på och att vi absolut kunde få ta med detta om vi tog av allt skräp sen :)

Vi var ju fortfarnade oroliga för Linda! Och vi hade ju inga biljetter?!?!?! Det var inga problem, I'll take care of your friend sa han sen och vi gick på. Tillslut kommer Linda efter att han hade visat på henne på bussen också. Himlans trevlig kille!

På bussen fick vi samtidigt en liten guidning! Hur bra som helst. Och självklart visste chaufförenom att vi var svenskar så: My friends from sweden! Look at your left, left left Leeeft! (Och där dyker självklart IKEA upp) It's yours, but we have to like it to. med glimten i ögat :)

Väl på Woodbury blir vi som galna, här får vi definitivt dela upp oss! Många butiker blev det, kom dit vid tio och tog bussen sex-sju någon gång. Mycket shopping blev det, Ralph Lauren, Michael Kors, DKNY, Converse, Levis, Marc Jacobs..Ja det fanns hur mycket som helst. Det sista jag Linn, Linda och Sara får för sig att göra är att gå in på någon sportaffär, adidas tror jag minsann det blev.

SaraAlltså jag har ju spräckt min budget med dessa var ju sjukt snabba och billiga!
Linn visar sedan ett par skor hon också hittat, dessa är ju också sjukt snabba! Så snabba att man knappt kan kolla på dem!

Nä, det fick bli sista butiken. Dagens i-landsproblem;
Linn: Alltså jag vågar knappt säga detta man jag har så jäkla ont i armarna! Det är inte meningen att man måste bära runt på alla dessa påsar!


Nu var det dags att hitta bussen hem!
Väl hemma hade vi äntligen fått reda på "restauranggatan", inte alls långt från oss. vi bodde på 43 street och vi skulle till 46. Till och med JAG, med världens dåligaste lokalsinne hittar i denna stad! Vi gick dit i alla fall och hittade en mysig italiensk restaurang. Efter den gudomliga maten (ja, det var rktigt gott även här!) tänkte vi gå vidare för att ta en drink! Vi hade enormt höga förväntningar, the city thats never sleeps! Jag menar, när vi gick hem från The View dagen inann, efter midnatt var fortfande klädbutiker öppna på Times Square. Men denna dag! En onsdag! Vi gick och gick och gick, i cirklar. Inte tusan orkade vi röra oss från Times Square. MEn det skulle vi tydligen! Meetpacking District, där omkring ska tydligen ställena ligga. Vi var på helt fel ställe men Anna, Alexandra och Amanda hittade någon snubbe på gatan som bjöd in dem på en Comic Show. Jag, Sara, Linn och Linda bangade. (Sophie och Emma hade redan gått hem) Så vi fortsatte leta vidare! Och vi fick höra att onsdagar inte är så hett i New York. Det börjar tydligen på torsdagar och sedan eskalerar! JA, vi var på helt fel område. Men vi hittade tillslut en irländsk bar, MKT billig och där satte vi oss och fick i oss våra drinkar :)
Jaaa, det var nog onsdagen i största drag :)

New York, Dag 1 & 2

Jag är INTE så bra på att bara välja ut Några bilder.. Men en hel del har rensats bort! :) Här kommer i alla fall några från måndagen, när vi anlände, och tisdagen.


(RESTERANDE BILDER KOMMER! någongång :) det dyker säkert upp ett inlägg lite då och då, dag för dag!)

Vi tog flyget från Köpenhamn på måndagen. Började självklart med ett glas skumpa! Hur sk denna resa sluta? Sophie vräker ur sig kommentaren: Ska vi inte satsa på att få spritstopp på planet tjejer?!

Spritstopp, nja.. Men det blev både vin, whiskey och öl! :)


Väl framme på flygplatsen, La Guardia, tog vi taxi till vårt hotell. Det skulle ligga nära Times Square och hade inte direkt fått världens bästa recensioner. Men vad gör det? Vi kommer ju inte vara där mer än att sova!
Väl framme blir nog alla positivt överraskade! Vadå nära Times Square?! MITT PÅ Times Square skulle jag säga! Och standarden var långt över min förväntan åtminstone. Här skulle vi sova gott :)


Det var kväll och vi försvann ut på Manhattans gator direkt efter att vi installerat oss på hotellet. Mat fick det bli!





Skumpa i Köpenhamn!




Hotel Carter - our Hotel!


Dag nummer 2 -tisdag
Vi vaknade pigga och utvilade (?) relativt tidigt på tisdagen och idag skulle vi ta oss ann syd-västra Manhattan! High-Line, Meetpacking District, Soho, Ground Zero, Battery Park, Wall Street... Ja vi gick, och gick, och GICK! Varje dag hela veckan skulle man kunna säga, upp ca nio varje dag och ut direkt och äta frukost och vi hade som mål att vara hemma klockan fem, det hände inte EN ENDA GÅNG.. Vi var nog hemma klockan sju tror jag en kväll i alla fall! Så sena middagar blev det lugnt sagt. MEn vi ville hinna med så mycket som möjligt och när man är nio tjejer tar allt längre tid än man tror ;) Vilket vi kom påi slutet av veckan där vi delade upp oss mer så vi skulle hinna med så mycket som möjligt :)






Breakfast! Bagels med cream cheese och en stor kopp kaffe! Det var nog standarden för de flesta, och färskpressad juice och fruktsallad!






High Line! Detta var något jag missade förra gången jag besökte New York (Vilket jag förövrigt numer gärna kan se som min hemstad i framtiden :D )
Ska man besöka N.Y är detta nog en av topp tio just Du måste göra! Vandra på den gamla järnvägen, några meter över stressen på gatorna upp i mer grönska!









Svensk Vodka?!?!?!
..............................




När vi gick ner från High Line hamnade vi i Meetpacking District
.............................................................................................








Var försiktiga med signalhornen! Nog för att alla bilar använder dem hela tiden här finns det ändå områden där man får böter ifall man skulle använda sitt..
.......................................................




Vi besökte Soho och alla dess butiker. Vill man shoppa märken ska man gör det här! Vill man shoppa second hand ska man göra det här!
................................






Michael Kors - Jadå, det blev populärt bland oss alla!
.............................





Dags för en titt på Ground Zero

............................................








The Statue of Liberty
Frihetsgudinnan sedd på håll!
.............................................




Ett helt normalt gäng!

................................







Och här kommer nästa citat:
Linda kommer skrattande mot oss och vi funderar på varför?!!
Linda: Vet ni vad Amanda frågade????!!!!!
(vi var som sagt nästan längst ner på MAnhattan, Financial District och vi var hungriga! Kan man äta här tro? Amanda slänger i alla fall ut sig till en man:

Are you an information person?

Och detta slänger hon ur sig till en Hot Shot på Wall Street typ.. Han berättade dock att vi var HELT FEL UTE. Do you know this is the Financial District? Nä, det var bara för oss att vandra uppåt längs Broadway och försöka hitta någon restaurang på någon gata :)
..................................................





Och det gjorde vi! Ett riktigt amerikanskt ställe med riktigt goda hamburgare! Det var nog den godaste jag ätit i hela mitt liv!! Amerikanare, de kan sina burgare dom.

Sophie: Tänk om vi skulle lägga ihop alla våra bröst och se vilken bh-storlek vi skulle få?!
Vet inte riktigt vad hon fick det ifrån men diskussionen fortsatte om att Sophie (och var det Amanda?) Kan se alla männsikor som djur! Fattar inte hur de gör men men.. Vi ville alla ha reda på vilka djur vi var.
Anna är tydliggen en ekorre. Anna försöker placera Sophie, En pelikan kanske! Hahah va fan, världens dubbelhaka!
Linda är ett lejon kommer de fram till.
Jag var tydligen lätt att placera, en typisk chiuaua! Det kan jag absolut gå med på :D
Linn: Men kan ni inte lagga upp ett djur till mig då?! Eller är jag en råtta eller något annat skadedjur (som tydligen hade nämnts innan)är jag inte mer en graciös delfin eller något?
JAg vet inte riktigt hur detta samtalsämne slutade men alla blev nog något djur haha..


.........................................................................






Men kvällen kan väl inte ta slut än? Nejdå, vi fortsatte upp mot Times Square igen och gick till The View/The rooftop/Den snurrande baren you name it.
(Vi tyckte däremot att nu var det nog med att gå idag! Amanda går ut på vägen och vinkar in en taxi; JAg har alltid velat göra så! :) )
Det är i alla fall ett hotell där man kan sitta på 48e våningen och antingen abra ta en drink eller avnjuta de olika bufféerna. Vi tog självklart varsin Cosmopolitan när vi kom dit. Också ett ställe jag varmt skulle rekommendera! Vi gjorde ett återbesök en anna kväll för att avnjuta efterrättsbuffén! Massa ostar, frukt, fondue, tårtor.. you name it! 19 dollar för detta kalas. Man måste köpa minst en drink och det kostar 8 dollar för att komma dit om man inte bor på hotellet. Men det är riktigt mysigt och man sitter längs med kanterna, och allt är glasat utåt och det är denna del som snurrar, mitten är fast och där hämtar man maten eller hittar till trappor och hissar. En timme tar det ungefär att komma runt ett varv. Jättefin view över Manhattan!



Påskhelgen

Känner att jag ligger lite efter med att visa bilder! Lite mellanlandning här nu innan N.Y bilderna kommer..
Har ju fått förfrågningar om påskhelgen när jag var på Gotland också, här kommer några från lördagen! :)

Ikväll så!

Ikväll så! Då jäklar ska jag lägga in alla bilder på datorn och försöka slänga upp lite bilder från New York! Har inte någon aning om hur många det blev men säkert en hel del! Ska försöka välja ut lite och berätta hur vår oförglömliga resa varit :)

Njuter av solen och lugnet i Central Park..

Just another day



Ännu en dag i bibblan som ska överlevas. Nä nu kör vi!

Kolla här! Chipsälskaren i mig blev sjukt glad! Det måste ju finnas någon näring i det eller hur? Sen är ju frågan om detta är sant..


COFFEEEEE!

Det enda som håller mig vaken just nu!
Trodde inte jag var så känslig för det här med att ställa om tiden, gick ju hur bra som helst när vi åkte til N.Y. Men nu?! Kan inte sova klokt på nätterna och stackars Emma får verkligen stå i med att hålla mig vaken här i bibblan. Kaffe säger jag bara, det enda som håller mig vaken just nu.

Det finns så mycket att berätta

Det finns så otroligt mycket att berätta om New York, det finns så otroligt många bilder att visa. Jag får försöka göra ett inlägg då och då så ni får ett litet smakprov av staden som aldrig tar slut, staden som aldrig sover, stadens om har ALLT.
Åka till New York måste man göra NÅGONGÅNG i sitt liv. Det är som att hela världen finns där! Vill man ha den bästa italienska, japanska, amerikanska.. maten så ska man åka dit. Vill man se en massa kulturer ska man åka dit. Vill man bli överväldigad av alla höga hus ska man åka dit. Gillar man att åka hiss och få lock för öronen varje gång ska man åka dit. Vill man mötas av otroligt (oftast) hjälpsamma människor ska man åka dit. Det finns så mycket att se, både det "turistiga" och sådana guldkorn man bara kan hitta själv eller bli rekommenderade.

Ett av dessa guldkorn hittade vi till fredag kväll! Jag har nämnt stället innan - THE BOX - en nattklubb utan dess like. Burlesque är temat.

Innan man väl kommer in, om man väl kommer in, blir man granskad från topp till tå. Till skillnad från dagen innan när vi varit ute, då vi fick komma före i kön, få VIP armband och vara på VIP-avdelningen där DJn (minns inte namnet nu men återkommer) spelade. Hur lätt som helst när man kom åtta svenska snygga (?) tjejer. Men här, på The Box, var det en helt annan klass.


Limousine efter limousine stannade utanför, burlesque klädda människor kom in, tjejer som bara hade på sig underkläder (knappt det) kom in. Och där stod vi med våra kappor haha. Men vi kom in! Väl där inne upptäcker vi att om man ska njuta av denna upplevelse till fullo ska man verkligen bokat bord. Massa människor som trängdes där vi stod. De timmar vi var där kunde jag inte se mycket men av det jag såg var det något som jag aldrig ens kunde föreställa mig! Det går inte att föklara men det var liksom ett antal shower, avklätt men sensuellt! Nu i efterhand känns allt bara som en dröm. Lätt att jag vill tillbaka dit, men denna gång ska det reserveras bord innan så man får se allt. Några av de andra tjejerna som stod längst fram var helt lyriska.

Är det någon klubb man ska besöka är det denna. Den kan vara svår att hitta dock, det står inget utanför mer än ett par vakter, röda band, adressen men ett helt annat namn. Vi blev till och med tillsagda att inte vara för högljudda i kön när vi skrattade, det msåte vara en jäkla ljudisolering där inne! Den ligger på Lower East Side, Adressen är 189 Chrystie, mellan Rivington och Stanton
The Box, the place to visit.
Klicka här

Till råga på allt. Ser ni Gossip Girl? Chuck Bass (Klicka HÄR) äger New Yorks hippaste nattklubb Victrola, denna Victrola är The Box!
Och bättre blir det! New Yorks elit och kändisar entrar The Box med jämna mellanrum och att Jude Law sitter i styrelsen säger väl en del..
Tyvärr var det kameraförbjud där inne och inte vågade jag ens ta upp mobilen och ta kort, ångrar det idag, men typ såhär såg det ut!



Släng dig i väggen Studio 54 (som årligen äger rum på campus, just denna fredag när vi var i New York)
THE BOX, New Yorks hetaste nattklubb slår det i hästlängder!

Vad kommer man hem till?

Jet-lag och förstörd.
Sista dagen i New York spenderade jag och Emma i Central Park. Vissa hade några sista shoppingbestyr kvar men med en sån hetta som var denna dag så bestämde jag och Emma att ta närmaste Starbucks, den största frappuccinon och lägga oss i solen en stund. 26 grader(!), som sommar!


Men vad kommer man hem till? Snö?!

I gatuhörnen..


The view

Den snurrande baren, igårkväll..


Sista dagen i New York!


Lånar wifi

En frappuccino inne på starbucks, inne på macys. Nästan så man flyr värmen idag! Nej, får låna lite wifi sen kanske sätta sig i central park igen! Över 20 grader idag!


Alex testar en 15000 kronors klocka!


Stan i gatan

Är det ngt vi är duktiga på så är det shopping! Och igår, helt sjukt! På kvällen drog vi till ngn Burlesque klubb! Har aldrig sett något liknande! Man fick dock inte ta några bilder ockret går inte att förklara! Häftigt var det iaf :)


Brudarna!

Lever livet!


En dag i central park!

Tacka Starbucks för Wifi!


Varför har jag inte testat detta innan?!

Ursäkta frånvaron men tydligen funkar det hur bra som helst med twitter men bloggen vill inte! Jag och Emma sitter på starbucks i china town. De andra ville ut och se kärringen (frihetsgudinnan) men har man sett den en gång räcker det :) men, det stora VARFÖR?! Emma presenterade mig precis för min nya bästis! Frappuccino Mocka! Helt underbar! Yummmie :) hinner inte berätta allt vi hunnit med men loar att försöka uppdatera! Igår var vi i alla fall på en jättestor outlet i new Jersey, alla tjejerna gick Loco! Och vart vi än ska ta oss kommer alltid alla amerikanare fram och hjälper oss! Ser vi vilsna ut eller vadå?! Hahaha puss på er!


Gårdagens shopping!


Ute på det blå

Tre timmar båt, och nu några timmar bil. Målet är Hässleholm! Ska bara förbi Växjö och hämta upp Linn och lämna lite grejer. Men slutstationen är inte Skåne, inte heller Köpenhamn som vi beger oss mot imorn utan NEW YORK! Nu drar vi äntligen! 9 tjejer ska bo mitt på Manhattan en vecka!! Kan det bli annat än bra eller?!?! Kommer bli awesome :D

 





Men gårdagen då, ja vi var hemma hos Rasmus på förfest och de bästa av allt var att många andra var hemma just denna helg som man fick träffa :) fortsatte kvällen på Munkkällaren, och där hände det mest underligaste!!
En helt random kille kommer fram till mig och säger: Är det du som är Josefine Olofsson? Ehhh ja det stämmer? Fan va kul! Har hört så mkt om dig! Nattens partydrottning!!

Haha What?! Vad menar han me det? Äh jag tar det som en komplimang iaf :) Inte nog med det, en kille Sara känner sa typ detsamma. Han hade hört en hel del, OMÄNSKLIG var nog ordet!

som sagt, hur tar man detta? Positivt! Det enda rätta :)


Man är ju bara ung en gåg eller hur?! Och man lever ju bara en gång, lev det till fullo!





Men åter till det väsentliga. New York. Jag ber om ursäkt för radiotystnaden redan nu. Förhoppningsvis hittar jag ngt wifi och lyckas uppdatera! Annars är det nog lite troligare att Twitter kommer först! Puss på er och i värsta fall så ses vi kanske inte förrän om en drygt en vecka!

 

 

 

 


Mot Växjö!

Mot Växjö igen för att köra vidare mot Skåne! Känner att jag aldrig kört så mkt bil som jag gjort de senaste dagarna! Man tycker ju att mitt lokalsinne borde förbättras något men njaaaa... Tror inte det


Snyggast i stan?!

Efterfesten väntar men sara måste kränga sin hamburgare, snyggast i stan eller vad?!


Älsklingar!!

Syster och kusin visar hur kvällen ska gå till :)


Underbart!

Ikväll ska det festas med underbara människor!
Visby, se upp!

Där fick man

Bytt till sommardäck och tvättat pärlan igår. Så kommer man ut idag och får se den täckt av snö?!?! Kom det ingen snö på julafton behöver det väl för tusan inte komma på påskafton?!


Whiskey

LAPHROAIG och en annan 60%ig whiskey, farsan ska tydligen dela ut vuxenpoäng..


Bye Bye

Tar en liten snabbvisit till Gotland! Ska hinna med så mycket
som möjligt på så kort tid som möjligt. Men vi ses snart igen!

PAcka packa packa...

Hur jäkla svårt kan det vara?! Få med så mycket som möjligt samtidigt som det måste ta så liten plats som möjligt och väga så lite som möjligt.
Jag säger då Mission impossible!!!!


Musiken är på högsta volym och min lägenhet är kaos!

Onsdag = Sivans

Förr var det alltid Sivans på onsdagar, något hände dock, trenden bröts någon gång! Känns som att vi är påväg att ta upp den igen onsdag SKA vara lika med Sivans!

Jadå!!


Tillbaka i Växjö

efter en dag i Hultan! (ja de är tydligen så dem kallar det!) och Rock City? Jag har bara läst att Sara checkat in där men det står ju för tusan på skyltarna! Campus Hultsfred - Rock City! Det var mer än vad jag visste.


Men hur kunde det nu komma sig att jag hamnade i Hultsfred?
Jo vi hade en intervju med ett företag i Vetlanda och när jag kollade kartan så såg det ut som att Hultsfred inte låg så långt därifrån. Så jag satte Google Maps på från Vetlanda till Hultsfred. Kändes bra, det måste nog vara rätt håll. Efter ett tag börjar jag undra varför det inte står något vägnummer på den sista biten. Aja, det är väl en lite mindre väg. Och ja! Det kan man lugnt säga! Måste tagit världens genväg genom skogen! Men vet i tusan om det gick snababre alltså. Först kom jag in på en så pass smal väg att det bara fick plats en bil och det kom sånna där gula skultar ni vet med rött runt om som kom pekandes överallt. Och helt plötsligt är jag ute i vildmarken! Efter ett tag står det Hultsfred(!) på en sån skylt!! Va fan, ska det inte vara en sån Blå skylt med vit text??! Nu måste min mobil valt ett helt annat Hultsfred!


Jag fortsatte en bit till. svängde av ytterligare en gång och nu var det inte längre asfalt! Nu var det grus och jord! Och massa hål i vägen Nu gick tankarna runt i mitt huvud. ska jag försöka vända? Men vägen var för liten för att vända! Men mobilen sa att jag snart var framme så jag fortsatte en bit till. YES! Nu kom asfalt när jag kom till ngn korsning. Men va tusan är detta? Jag körde in på ett industriområde lixom från bakvägen typ, ut från skogen, och tänkte. Vad är detta för campus? Massa byggnader av stål och tusen lastbiler. Äh. Jag kör ett varv. Sara messar precis och frågar om jag hittat till Hultsfred. Ehh ja jag stå utanför ngt som heter "It's all about Entertainment Folks!" och sen något som kallades webb partner. Du är rätt säger hon! Ställ dig på parkeringen! Haha what?!


Aja, hennes föreläsning slutade precis så jag fick gå in där, å mycket sant! Det var en byggnad "campus" för alla studenter som läser music & event management.. Vi lunchade, tillsammans med alla lastbilschaufförer haha. Och Saras klass. Fick träffa på Riccardo, Emelie och Matilda också. En föreläsning til väntade. Jag satte mig utanför och började sammanställa intervjun. Efter en timma kom Sara ut, nej nu skiter vi i det här! Så drog vi hem till henne, satt ute en bra stund och sen skulle jag få se hela Hultsfred! Tog väl ca fem minuter skulle jag tro. Vi hann med systemet, en kiosk som har öppet till 24, en mack, ett fik, en pub som har öppet varannan vecka, en skoaffär som gått i konkurs.. ja det fanns inte så mycket mer än så.. Men nu har jag kommit tillbaka till mitt kära campus! Jag valde att följa skyltarna och Saras förklaring denna gång, inte mobilen.. Vad händer ikväll!? Fick precis mess av Sara och Linn som skulle gå runt sjön, men Nej, de fastnade på Fyra krogar och undrade precis om vi inte skulle ut ikväll?!
Tönt-Josse


Snygg Sara
Ännu mera tönt-Josse, får lägga av med det här med att stå framför kameran. Jag passar bäst bakom! :D

Avslutar med Saras nya tatttttooooo!

Hultsfred!

Nämen varför inte?! Efter ha varit längst inne skogarana efter försökt hitta från Vetlanda så hamnade på Hultsfreds campus å träffade på Sara Riccardo och Emelie så nu e jag hemma hos Sara! Hultsfred måste nog vara Sveriges minsta stad btw..


Alltså vart e jag???

Ute å svirar i smålands skogar!


Finally!

Här kommer dem! Eller ja några av bilderna i alla fall :)

Kvällen började väldigt lugnt hemma hos Linda med god middag, tända ljus, Earth hour... Sen hände något. Vi gick hem till mig istället, började spela något spel med massa utmaningar (Minns ni GRANAAAAAAT?!) Sophie lämnade oss, så fem tjejer var kvar hemma hos mig, klockan var närmare midnatt och när Sophie nästan är hemma, lika långt från Sivans som till mig om inte närmare Sivans hör hon GRANAAAAAT! Och alla vi i min lägenhet duckar och övar på ett av uppdragen vi skulle utföra under kvällen. Något hände där efter att du gick Sophie! Det belv en jäkla fest, vi gick ut till Sivans och sedan hamnade vi på efterfest hos mig igen, bilderna talar för sig själva! Och nej just det ja, det började ljusna och jag, Freddan, Elias och Jimmy fick för oss att fortsätta festen hemma hos Elias! Vi gick förbi Sivans igen, de hade efterfest med badtunna. Freddan försökte slinka in lite lätt men lyckades inte så vi fortsatte hem till Elias. Jag kollar ut och upptäcker som sagt att det nästan var ljust ute, nej nu var det dags att gå hem och lägga sig!
Men min lägenhet har nog aldrig mått så dåligt som den gör nu!

Och Emma! FÖRLÅT! Men soffan som har klarat sig alla år hos dig, den är inte grå längre.. den har lixom fått blivit lite mönstrad sådär, av RÖDVIN(!)
Men men, så kan det gå. Det är ju ändå sista terminen så vad gör väl några krossade glas, lite(?) aska, lite(?) sprit på golvet?! Det var som sagt värt det :)



Fortsättning - Alex's födelsedag!

Okej, bilderna från helgen är inte klara än så bjuder på lite bilder på hur kvällen slutade för vår allas kära Alexandra!
Middag inne i stan med alla tjejer, det började med Cosmopolitan (JA.. vi ska ju snart till New York så måste ju värma upp lite här! Sex and the City - Here we come!)
Ett glas vin, förrätt och efterrätt fick vi i oss innan vi drog bort till PM för en drink (där förövrigt Alex jobbar) Och självklart skulle hon få en födelsedagsdrink av bartendern!
Borde inte alla måndagar vara såhär? Måndagar som man oftast har ångest över, man bara längtar till helgen. Börja måndagar med lite lyx istället! :D

Alexandra fyller 25 idag!

Söta Alexandra fyller ju så mycket som 25 år idag! Stort GRATTIS till dig vännen!  Hon har blivit bortrövad hela helgen men idag började firandet i bibblan. Anna hade bakat tårta och Amanda kom med den smarta idén att hon skulle ha en shot  :D
Vad som händer här näst vet bara gudarna..

Allts jag tror jag dör!

av skratt! Kollar igenom alla bilder och filmer från helgen, det verkar gått vilt till! Vågar jag ens lägga upp några?!



Nä jag får nog redigera lite till innan det kommer upp några fler :)

Glad födelsedagstjej!


Paff kille?



Wohooooo!

Äntligen säger jag bara! Alla dessa trisslotter har äntligen gett avkastning! Kan inte fatta det! 10 000 nu lagom till New York! Shopping baby! :D


Ehm jaha?!

Hittade den här bilden från igår!

Nya haket - min garderob!

 


Cover..


RSS 2.0