ooooja!

 

KALLIS WEDNESDAY - / ADRIAN LUX / REBECCA & FIONA from Visual - Creations on Vimeo.

 


Bästa tiden på året!

Gud vad jag lever nu!! Detta måste vara den bästa tiden på året!!!
Träffade grabbarna från Australien som kommer hit VARJE år vecka 29, bara för att gå på "The best dayclub in the world!!" Förstår inte riktigt hur dem tänker men tydldigen bor vi in the best country in the world! You have Kallis here in Visby and people come from all over the world just to be here in this massive euphoria! Amazing, amazing!!
 

Eh.. å själva kommer dem från ett land som Australien och reser jorden runt flera gångeer per år.. Hm. MEn kul at de gillas! Trädffar på hur många som helst som inte är svenskar!
 
Tisdagens eftermidag spenderades här:
 

KALLIS TUSEDAY - WHERE'S THE PARTY by Carlsberg / NAUSE & ALESSO from Visual - Creations on Vimeo.


Where´s the party by Carlsberg

Mot Kallis! (Börja inte regna, börja INTE regna.. jäkla ostadigt väder det ska vara hela tiden!!!)


Idag är det bland annat Alesso som spelar! Hoppas på en grym eftermiddag!!
 


Jobbar inte jag?!

Har fått frågan om vad jag gör om dagarna, jo jag jobbar! Visst kan man hitta på saker om kvällarna ändå! Än så är man ung och sömn är inte direkt prio ett ;)

Ursäkta bildkvalitén

Lite bilder från den galna onsdagen!

Det började med att Sara kom hem till mig (eller mig och mig, men jag bodde hos Emma och Tobbe just då..) Vi tog varsin öl eller två. Gick vidare bort mot Jacob där han hade bjudit till förfest och där lägenheten sakta fylldes på. Beerpong och sång!
Vi tog oss ner till Gutekällaren där kön hade börjat sprida sig allt för långt, men vi kom in. Maksinen spelade fortfarande och det var grymt! Som jag nämnde tidigare har det inte varit såhär kul på länge! Vi dansade och sjöng med hela natten lång på allt som inte var ett golv!
 
 
 

Vad händer!?

Alltså det känns som sommaren snart är slut samtidigt som den knappt har börjat!! Vad händer?! Varför kan inte sommaren vara liiiite längre?!?!
Ledsen att jag inte visar så mkt som händer.. men jag måste dela med mig av onsdagens galna fest! jag lovar att slänga upp lite bilder. Kan säga att det var lääänge sen jag hade så kul! Å det verkade som att ALLA hade kul! Maskinen spelade på Gutekällaren, lååångt över mina förväntningar! De levererade och de gjorde även vi! Vet inte hur länge vi alla stod och dansade på borden och allt som gick att hitta som INTE var golv! Fy fan, äckligt och svettigt men det var INGEN som brydde sig!
 
 


SJälvklart så glömde jag min kamera denna kväll, min nya superkamera! Men tog lite med telefonen så slänger upp dem senast imorgon.
Bjuder på denna från förra sommaren så länge!
Favorit i repris! Whoop whoop!
 
 
 

A + for creativity!

 
 
A + for Creativity!
Nä men, jag klarade den förbannade tentan jag hade efter mig! :D 243 poäng och en magister är nu klar på riktigt! Wohooo

Herregud!

Fick tillbaka ett minneskort jag lånat ut till syrran och hittade massa bilder där jag varit med!
Bjuder på några stycken från de senaste veckorna!

Kolla in den här!

Kolla in nyinköpet!
ROOOOOOSA!
 


Nu jäklar ska det fotas!! :D

Kollar

Kollar läget mot Almedalen såhär på fikarasten!

En liten sväng

En sak jag älskar med sommaren är att man kan göra så mycket spontant!
For hem till syster efter jobbet och det hela slutade med fest hemma hos Acke och en liten (liten och liten...) utgång! :D

Almedalsveckan

Almedalsveckan eller Politikerveckan har nu börjat och det märks! De näst intill folktomma gatorna i Visby knöks med människor just nu.
Men vad jag har för planer denna vecka vet jag icke. Kanske finns det något intresant att lysna på eller göra?
 
 
Det kanske blir någon utgång eller två, någon middag eller två, eller varför inte jobba?! De andra åren har jag arbetat på Wisby hotell på kvällarna, stå bakom baren när politikerna grillas i Eftersnack. Får se hur det blir med den saken i år! Igårkväll var jag bara hemma och tog det lugnt i alla fall, kors i taket!
 


Såg att jag hade några bilder från Hamnplans invigning i lördags också. Här kommer dem :)
 

Burmeister

Det blir inte många bilder med telefonen, men här är några från torsdagens invigning på Burmeister! De hade byggt om och bjöd på god mat och dryck :)

Sommarinvigningar

Sommarinvigningar till höger och vänster! Denna vecka har varit krogarnas början på sommarens hektiska liv!
Gutekällaren, Burmeister, Kharma, Wisby Strand och Hamnplan 5 har stått på tur denna vecka. Buffé och gratisdrinkar har lockat många partysugna :)
 
 
Dessa invigningar har dock någon slags nackdel eller vad jag nu ska säga.. Min kamera försvann dag 1!
Klant.  Jag vet, men jag tänkte att detta var ett tecken på att jag skulle köpa en ny :) JAg har ju klarat mig sjukt länge med denna nu faktiskt! Föräkringen hann till å med gå ut! En ny är beställd, men detta betyder ju att jag inte har så många bildder att visa :(
 
 
Här kommer i alla fall några tagna med mobilen från Gutekällares invigning! 

 
 
 
 
 

Fårö

Fårö!
Nyss hemkommen efter en eftermiddag och kväll på fårö. Riktigt härligt att komma iväg efter denna hektiska vecka. Var ute en sväng i lördags också innan det var dags för sommarinvigningen på Hamnplan. (Berättar mer om dessa invigningar senare) 
 
 
Imorse (eller ja, efter lunh någon gång) fick jag och syster för oss att dra ut till Fårö. Pappa är där med husvagnen så varför inte hälsa på och grilla lite gott :)
 
 

 
 

RSS 2.0