Amazing

Orkar inte mera nu, helt förstörd! Jag jämförde detta väldigt mycket med Aviciis spelning i våras, men detta var grymt bättre! 40 000 människor i eufori!! Helt fantastiskt!
 
Sjuk och sliten, men det var det lätt värt!
 
Here comes a video from the sitdown during Don't you worry child!
 


Heeeey!

Tidsinställt inlägg
Om allt har gått som det ska befinner jag mig nu i Stockholm! 
Tog tåget till Paris för en natt (för jag har ju inte varit tillräckligt många gånger i denna stad än, känner mig nästan som hemma) och tog flyget till Helsingfors imorse och sedan mot Arlanda!
 
Kommer inte kunna uppdatera något, men ni har min twitter här till höger -------------------------------->
Där även alla instagrambilder kommer upp, så ni vet att jag lever ;)
 
Nu jäklar väntas något magiskt!!
 
Lånade bilden av Micha från torsdagens spelning:
 
 

 
 
Hörs på tisdag igen!

Yesterday

Från igår.. och imorgon är JAG där!! :D 
 


Paris med farsan

Pappa och Anita kom till Paris denna helg som sagt. En helt underbar helg som vanligt! Vill aldrig lämna Paris men skolan kallar varje gång.. Nu blev det ett par dagar här innan det bär av mot Paris på imorgon igen. För att sedan åka vidare mot Helsingfors och sedan STOCKHOLM! Jag längtar så! Så många kommer befinna sig där just den helgen, så många jag saknar så!!
 
I alla fall.. I Paris.. Nu börjar servitriserna känna igen mig på vissa restauranger, börjar man inte känna sig hemma då? Det belv Eiffeltornet än en gång, men denna gång var det kväll! Så mkt vackrare att se det upplyst måste jag medge!
 
Vi tog oss även upp till Sacre Ceur, vandrade längs med Seine, åt god mat på några av mina favoritställen, shoppade (alldeles för mkt igen! MEN, lite var julklappar denna gång iaf. Fick lätta lite på samvetet) åkte på ngt Da Vinci museum som jag blev helt förbryllad över! Vilken människa! Han var ju helt före sin tid!
Det bästa med att gå på både detta museum och Louvren med pappa är att han är riktigt bra på historia så två dagar fick jag en rejäl historielektion :)
 
Tog aldrig med mig systemkameran och de flesta bilderna är tagna med telefonen, men här kommer några:

La Vie est Belle

--------------------------------------------------------------------------------------------------

UPPDATERING LÄNGRE NED!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Packar upp från Paris, samtidigt som några grejer hamnar direkt i en annan väska för nästa tripp! Kan inte vänta längre! Jag längtar så!!!
 
De flesta av er har säkert redan märkt det, men för en vecka sedan fick jag för mig att göra en tatuering, eller egentligen innan. Gick till ett känt ställe här i Poitiers och självklart var dem fullbokade fram till februari (de hade senast en kille från London som kom dit BAR för att få göra sin tatuering hos dem..)
 
Men, de kunde klämma in mig så för en vecka sedan blev det en ny tatuering! 
Jag behövde en förändring och eftersom jag inte kunde bestämma mig för vilken hårfärg, än så länge, blev det en tatuering!!
 
Den sitter på min handled och Texten är: La Vie est Belle som betyder Life is Beautiful/Life is good/Livet är vackert
 
 
Jag vet.. asdålig bild. Men min kamera blir bara sämre och sämre. Nu håller bara batteriet i ett par timmar! Om ens det.. Den måste ha fått sig en jäkla smäll i fallet. Tror ni den funkar bättre om jag slänger ner den i golvet en gång till? :D
 
 
Uppdatering, hittade en bild som Elin tagit:

Late dinner in Paris..


Får aldrig nog av Paris!

Så tänkte att jag skulle spendera en långweekend även denna vecka! Sitter nu på tåget och denna gång är det pappa och Anita som kommer befinn sig i Paris som jag kommer hälsa på :)
Hej hopp! Hur sur får man se ut?!
Jag är GLAD iaf!
Att åka hit varje helg nu börjar bli vardag! 

Tagga!!!


Paris - Day Three

Paris - Saturday
 
Lördagen började med att promenera längs champs elysees för att vika av mot operan och galleriorna Lafayette och Printemps. Vi hade ett mission, och vi klararde det någorlunda. Sedan blev det mer shopping i butikerna runtomkring och en sen lunch på ett brasseri utanför operan. Våra fötter ledde oss sedan vidare mot Concorde och längs Champs Elysee igen för att komma till Eiffeltornet! Denna gång skulle vi inte missa det! Vi gick upp (tredje gången jag vandrar upp!) och fick se vyn över hela Paris. Vi tog oss inte hela vägen upp, det fick räcka med de två första etapperna denna gång.
 
Väl nere igen häller regnet ner som aldrig förr! Skulle kunna tro det var något åskoväder på g. Vi sprang till första bästa tunnelbana och även där märktes det att filk inte ville vara uppe på gaotrna. Smockfullt och människorna som väntade vid de olika stationerna kom inte ens på! Där stod vi och trängdes och var glada att vi kom med.
 
Vi åkte hem mot oss och hann med några butiker även här, köpte med oss ost och vin och gick tillbaka till hotellet. Vi belv så mätta av bara det så det blev faktiskt ingen middag denna gång! Pauline kom förbi (Hon bodde med sin pappa ett par rum bort) och vi tog ngt glas vin. Sedan hade vi blivit rekommenderade några barer och klubbar. Buddha Bar stod på schemat, men klockan blev mycket och det blev tillslut bara jag och Emma som gick ut. Vi tog tunnelbanan till Triumfbågen och L'Arc. Vi visste adressen, och det kändes som vi gick runt och runt och runt den där saken men tillslut så hittade vi! Och ja, jag har redan berättat om denna upplevelse.. 
 
Såhär i efterhand, att vi gick hela vägen hem som tog ungeäfr 45-60 min i klackar har jag ingen aning om att vi klarade! Ont i fötterna men där gick vi! Att vi inte försökte ta en taxi?
 
Sen blev det ju en flopp att vi inte kom in på hotellet med en gång, och ingen kompensation fick man för att man inte fick sova den natten! Nej, det hotellet blir det nog inte igen. Allt annat har varit helt okej. Men ska man gå ut på kvällen se upp! Receptionisten har tydligen hand om frukosten så du kan bli utelåst!
 
Som tur var hade vi en helt underbar kväll ändå så det var inte hela världen. Detta kan jag leva länge på! :)
 
 
Pictures from saturday:

HOW?!?!?

HOW could this happen?!
Zlatan!
 
 
 
Tanken var ju att jag skulle få se lite fotboll i Paris på lördag, men har inte Zlatan gått och blivit avstängd för denna match?!?! Synd!
 
 
 
 
TWITTER:
 
 
 
 
Ja hörni, Zlatan har satt ribban högt! Men ni kommer garanterat höja den!!
 
 
 

Paris - Day Two

Paris - Friday
 
Vi kom hem realtivt tidigt torsdag natt och var redo fot for fight fredag morgon! Redan klockan nio var vi ifrån hotellet och vandrade neråt mot Seine. Notre Dame var vårt första mål, hade ännu inte varit inne i denna byggnad så nu var det dags! Skulle ju kunna säga att det ser ut som alla andra Notre Dame i detta land.. Men lite mer pampigt var det!
 
Efter Notre Dame korsade vi Seine och vandrade längs med tills vi såg "Love Locks bron" (Ingen aning om vad det kallas för..) som vi självklart var tvugna att gå över! Tusentals lås som kärlekspar, eller vänner/syskon för den delen, skrivit på och satt dit och sedan kastat nyckeln över bron. Så länge låset sitter kvar så är det evig kärlek. Eller nåt sånt :)
 
Vi fortsatte mot Louvren och Mona innan det sedan stod Vintage på schemat! Vi hade googlat och lyckats hitta flera stycken, 8 om jag inte minns fel. Det roliga var att i 7 av 8 butiker fanns svenskar!! Är det något med denna stad och svenskar som gillar vintage?! 
 
Jag fullkomligt älskade det! Det kunde vara allt från krims krams i en liten butik där man knappt kom fram för det var så mycket folk, till Chanel och Louis Vitton som kostade flera tusen.. Jag kom iaf hem med fyra väskor denna dag. Och syrran hittade en del saker..
 
Klockan tickade på och vi ringde och beställde bord på Chez Janou som vi dagen innan inte lyckades få bord på. Vi gick och köpte lite vin och ost och glömde helt bort Eiffeltornet! Hur kunde vi det?! Vi hade gjort alldeles för mycket shopping. Men det var det värt! Restaurangen kan jag verkligen rekommendera (och självklart var det svenskar där också..) Jag åt gratinerade musslor till förrät och syrran en chevré salld. Hon blev mätt på bara förrätten! Bådas varmrätter bara smälte i munnen! Entrecot och lamm blev det. Och är man i Frankrike måste man ju självklart äta ost, så vi fick dela på en osttallrik till efterrät! Mums säger jag bara. Blir garanterat återbesök!!
Efter restaurangen blev det självklart besök till ett par barere!
 
Som pics from day 2 - Friday:
 




 
 
 









 
 
 

Inne på Louvren

Inne på Louvren (eller inne å inne.. men i samma byggnad!) finns som sagt Apple en butik. Jag har länge gått och funderat på om verkligen iphone 5 är snygg som vit! Jag vill lixom se den i verkligheten och speciellt baksidan!
 
 
Jag har länge gått och suktat efter en vit iPhone och nu känns det som att min gamla håller på att lägga av. Jag gick in och där fick man känna på dem båda. Kärlek vid första ögonkastet måste jag säga! Nu är det bestämt. Jag ska ha den vita iPhone 5!

Day one

Paris - Thursday
 
I torsdags tog jag som sagt tåget till Paris, checkade in på ett hotell och hämtade sedan upp syrran! Vårt största mission denna resa var nog ändp shopping. Eftersom klockan redan var så mycket denna dag googlade vi lite och promenerade till en vintagebutik. (EPISODE)  Självklart kom jag därifrån med en väska.. Hur många har jag handlat sen jag åkte till Frankrike?! Jag har väsk-mani!!!!
 
Vi vandrade runt i Marais området i Paris, fortsatte mot rummet och skulle gå till en rekommenderad restaurang (svenskar hade rekommenderat denna..) självklart var det kö och omöjligt att få ett bord! Och visst fanns där svenskar! Jag vet inte hur många svenskar vi mött på på denna resa!! I nästan varje vintage-butik OCH restaurang!
 
Vi fortsatte vidare mot en restaurang i Bastille området som jag varit på förut. Riktigt fråsh mat! Le Paradis du Fruit. En riktigt god trerättersmiddag med både vin och frukt-smoothies. Sista jag var på denna restaurang km vi dit vid 22.30, och när vi var klara kom det ännu in folk! JApp, i Paris kan man gå ut och äta sent. 
 
Denna kväll hände inte så mycket, vi var hemma runt tolv för att vakna upp pigga dagen efter! 8 vintage-butiker, Notre-Dame, Louvren och Eiffeltornet stod då på schemat!!
 
Några bilder från första dagen:
 







 
 
 

Jisses

Helt plötsligt kände vi oss som systrarna fula korta och tjocka!
 
Herregud vilken natt! Att jag inte testat på nattlivet i Paris tidigare! Blev tipsade om en klubb som skulle vara den bästa, men vi var tvugna att vara berädda på att kanske inte komma in. Väl där så blir en efter en nekade vid dörren "Sorry, only for people with reservations!"
 
Men herregud! Vi kommer inte komma in. Vi hade inte sett en enda komma in. Män väl när vi är framme: "Two persons?" 
"Yes"
Ehm.. jaha! Var det så lätt?! Väl där inne kände man att man var bland eliten. Vi hade ändå försökt klä upp oss men va tusan! Det var klass på människorna vil jag lova! Vi var ju inte ens i närheten! Men något rätt måste vi gjort eftersom vi kom in haha :)
 
Är helt död nu så måste sova, blev inte direkt ngn sömn i natt. När vi väl kom tilbaka til hotellet 06 imorse hade ngn jäkel barrikerat dörren inifrån! Vi fick stå ute en timma (!!!!!!) innan ngn kom och öppnade. "Sorry" var allt vi fick!
 
Eftersom kvällen var helt underbar orkade jag inte bry mig, men nu blir det film och sängen bums!
 
 
 
Emma vid baren. Superservice men priserna därefter! 20€ för en drink eller ett glas skumpa! Lätt värt det, men som tur var träffade vi några som bjöd oss resten av kvällen!
 
Får återkomma i veckan å berätta mera om min bästa helg någonsin med syrran!

Bye Paris!

 

Off to Paris

 
 
 
 
 
Sitter på tåget och är påväg till Paris! Och vem kommer inte mer vara där denna gång?! Älskade syster kommer äntligen med flyget nu i eftermiddag! 
 

Dieting?!

Well, dieting.. Hm..

Jag försökte det här med att ut och springa när jag kom hit till Frankrike. Det funkade jättebra! I ungefär 2 veckor.. Sedan låg jag lugnt ett tag. Här går alla sinnes på INSANITY! Så jag fick alla videos av Sara. Kan ju försöka med detta för att bli lite piggare kanske! 

 

I alla fall, detta Insanity program verkar hur jukt som helst! Man kan höra folk som stampar och tränar lite överallt. Finns det något som heter ljudisolering här i Frankrike? Tror inte det va..

 

Jag testade på det för några veckor sedan. Trodde jag skulle dö!! Kände mig som en gammal 90-åring flera dagar efteråt! Men fortsatte lite till. Sedan blev det uppehåll och nu testade jag det i helgen igen. Herregud, betyder det att det är bra träning om man har träningsvärk i HELA kroppen och har problem och gå för ryggen gör så ont? Eller är det bara för att Gud olyckligtvis glömde ge mig muskler?!

 

Den bästa dieten kan jag i alla fall dela med mig av :D

The chocolate diet!!!
Varje gång jag går till Monoprix och handlar mat (vilket sker rätt ofta för vi har ett miniskåp i kylen, med ett lås, där det inte får plats mycket.. högt som en vinflaska, djup som en vinflaska och bred som tre öl ungefär..) så kommer det alltid med choklad tillbaka. Och gissa vilken! Lindt Sea Salt såklart!!
Lite choklad om dagen gör en glad! :)
 

Fastnade i denna gamla

 

Extra biljetter till SHM

Gick tidigare till skolan idag då min föreläsning började precis när de extra biljetterna skulle släppas till Swedish House Mafia. Jag satt där och höll alla tummar jag hade när man stod där väntandes i kö!
I'm sorry Elena! I tried! All that I could, but they were all gone.. :(
 
Hur kan det komma sig?! Skyller på Frankrikes jäkla internet..
Lyckligtvis hörde jag att några där hemma hade fått biljetter iaf! Grattis! :)
 


Ooops

I ate all your Halloween candy
 

 
 
At the end:
 
It's alright, I just want you to be happy..
 
But when it's the next Halloween. Whe can share my candy :)

Ole dole

Ole dole doff i butiken slutade med att Pauline kom över och hjälpte mig med håret! Kunde ju inte bestämma mig, (och har fortfarande inte gjort det..) och vill jag ha förändring vill jag ha det nu, så det fick bli den lätta lösningen sålänge. Pauline, TACK så jättemkt för hjälpen! Blev asbra :D
 
Som tack lagade jag middag, och det hela slutade med att vi självklart hamnade på fest. Rue de la Party!

 
 

Nu är det dax!

Kan inte riktigt bestämma mig. Men en förändring måste det bli! Vare sig den är stor eller lite. Det bryr jag mig inte om, men nu är det inte ok!! 
 
Långt eller kort, brunett eller blond, jag vet inte! Men med denna utväxt jag har nu börjar det se hemskt ut. Mitt hår blir ju mörkare för varje år! Och när jag väl färgar det mörkt tröttnar jag så fort.. Trivs nog bäst i blondt men tycker om förändring.. 
 
Jag får fundera, vad tkr ni. Blond, brunett, långt kort? Ghaaaa!
Nästa vecka måste jag göra något, för nu är både hårkvalité och hårfärg hemsk. (Det franska vattnet tar död på mitt hår! Det bara faller av, både från roten och i bitar!! :( )

Pictures from last night

Jag var verkligen inte bra med kameran igår!

Thank you Miriam, Melissa and Rista for your pictures!

 
 






 
 
 

LLeeeeeets get this party started!!


RSS 2.0