Helgen

I Stockholm..


Oslo, Stockholm och Visby

Oslo, Stockholm och Visby..
Ja så har det sett ut nu på senaste! Hänger och flänger överallt men helt okej för mig! Oslo var över förväntan måste jag säga! Var på en riktigt bra restaurang. Diner (eller Diners eller vad den nu hette) Oslos bästa asiatiska restaurang iaf och det stämmer väldigt bra det. Det godaste jag ätit så länge jag kan minnas! Blir det fler besök i Oslo är detta ett självklart stopp :)

Helgen spenderades i Stockholm där bland annat födelsedagar skulle firas, massor av god mat, bowling, airhockey, vin och lägenhetsvisningar och fix i min egen lägenhet. :) fullspäckad helg med andra ord!

Nu är jag dock tillbaka i Visby och fick reda på att syrran och hennes kille spontanbokade en resa till Sydafrika igår så nu är jag husvakt :) perfekt, närmare jobbet å allt i Visby!

Är inte alls avundsjuk på dem!(?) ska på safari.. Bli uppätna av tigrar.. Svettas alldeles för mkt på sina vandringar, ha träningsvärk som aldrig förr, Sakna sin säng.. Nä. Inte alls ;)

Sjuuuukt avis! Man ska passa på att föra sådant mesans man kan! Helt rätt säger jag, kör på bara!!

Fick instruktioner för att bland annat vattna blommor (vilket vi ändå upptäckte att den typ inte har ngn levande kvar) osv.. och nycklar idag för imorgon åker dem.. Have fun!!


Apropå ingenting, kolla villa fräsiga tavlor dom köpt!


Grupputveckling, Leva, Amarillo, jobb, Oslo!

Grupputveckling på Leva igår som avslutades med middag på Amarillo.
Och idag befinner jag mig i Oslo på nytt uppdrag! 
Spännande säger jag bara :)

Mot Oslo för lite jobb!


People of tomorrowlnand

 

Dada Life @ Münchenbryggeriet

 Vill ni få en liiiten känsla på hur spelningen var på Münchebryggeriet?
 
Titta då in denna :)
 


Se sötnosarna!


Efterfestså det heter duga!

Jennylee tyckte det var en hemskt bra idé att igår när krogen stängde så skulle jag med till Tofta på efterfest! Sjukt kul och dans ända till morgontimmarna.

Fick lite panik när jag vaknade och klockan var så mkt men med närmare eftertanke så hade jag nog inte sovit så många timmar ändå. Ingen aning om vad klockan blev men har bilder fram till fem imorse iaf.

Blev iaf väckt av sjukt söta små kattungar, Larsson och Pipen heter dem . Möjligen lite konstiga namn om ni frågar mig men aja :)
Ville så gärna ta med en när jag tog mig in mot Visby igen men när jag kom till pappa nu så fanns det en alldeles nyfödd liten kissunge! Heaven! Jag är verkligen ingen hundmänniska men katter, det älskar jag :)

 


Fenomenet Harlem Shake

Fenomenet Harlem Shake sprider sig på nätet..
 



 
Och nu i Sverige.. 
 

 
 

Work work work

Väntar fortfarande på hur min anställning här kommer att vara i framtiden... Avslöjar inget förrän jag vet säkert! Men en sak e ju att jag just nu jobbar i Visby, och bor i Sthlm.. Pendla, jadå!
 
Ska försöka bli ändring på detta...
 
Men på onsdag blir det min första affärsresa till Oslo! Undra hur det ska gå när jag inte kan ett ord norska!? Har ju aldrig varit i Norge så ingen aning alls om jag kommer förstå ngt! Tur jag har med mig Jennylee som har bott i oöslo i 7 år :)
 
 
Jennylee och Johanna idag, riktigt fina kollegor :)
 
 
Här samlas alla tjejer när vi fått reda på att mailen har ändrats, helt plötsligt ser man bilder på alla man skickar till, en STOR bild. Vi kollade upp folk.. De var lite oroliga över sina egna bilder, men som tur är så har jag ingen! :D
 

Kalmar, Visby

Mixed pictures from Visby and Kalmar


Kick out the epic motherfucker!

Gårkvällen var magisk! Vi befann oss på Münchenbryggeriet för Dada Lifes spelning och jag kan ju lätt säga att den var bananas! Sjuk kväll, perfekt kväll! :) Det sjuka är att alla knuffades och ordnade, man blev nerspruten av champgne ett antal gånger, halsen höll på att knäckas men det var detta som gjorde att det var så bra!!
 
Syrran jag, Sara och Alexandra hade middag tidigare på kvällen innan Saras vänner dök upp för några glas innan vi drog oss ut på Stockholms gator. Här är några bilder!
 

 
 
 

Maybe now is the time to start workout..

Look at this! Crazy
 

Nya lyan!

Igår fick äntligen jag och Nathalie flytta in! Jag är så kär! Även om det bara blivit en natt hittills så stormtrivs jag! :)
 
Var tvungen att ta flyget tidigt imorse för att åka tillbaka till Visby och jobba. Tänka sig, är det nu jag ska börja veckopendla eller vad?
 
Måste ju berätta vilket flyt jag haft idag också. Slapp betala på flera av mina resor idag! Det enda som behövdes var själva flyget. Buss, t-banan och taxi var gratis! När jag väl kom till Visby flygplats så frågade en kille om vi kunde dela taxi och javisst sa jag, han skulle i närheten av där jag jobbar. Men innan jag hann avsluta min mening säger han "jag är ju självklart med och betalar, eller ja. Företaget kan nog betala hela resan" Sen visar det ju sig att jag visst köpt grejer av denna man, eller av hans företag så han sa ju att jag praktiskt taget redan betalat taxi-resan :) Awesome! Skulle köpt en lott idag alltså..
 
Men åter till lägenheten, den är belägen i Vasastan och den är verkligen perfekt! Visst kan man alltid tänka sig större och så.. Det är ju trots allt bara en två aoch vi ska bo där två personer.. Men den är riktigt fin, den faller mig i smaken alldeles utmärkt! :) Ljust, högt till tak och stilen liknar mkt min (eller ja.. med ngra undantag..) Här kommer vi nog stormtrivas! Ska abra försöka att skaffa mig ett jobb i Stockholm också så jag kan få bo där! På fredag åker jag tillbaka iaf :)
 

RSS 2.0