Graduation day!


Redovisningsdag!


JÄKLAR!!

Okej, nu har jag gått runt och ljugit.. Jag har ju fått i uppdrag att jag ska kolla igenom bilder till examensbanketten från dessa fyra år här på campus.. jag tippade på 40 000 bilder..
och där hade jag tydligen underdrivit.. Stort.
Nu blev jag äntligen klar!! 1 500 bilder utplockade.

Fan också, hur kunde det bli så många?!
Kollade på min externa hårddisk hur många jag har tagit sedan augusti 2008. Inte ens i närheten!!! Är det någon som kan kalla sig för paparazzi är det nog jag!
Räknar man med alla bilder jag tagit på dessa tre somrar så kommer jag upp i drygt 100 000 bilder! Phu, hade jag vetat detta innan hade jag aldrig pallat haha.
Det måste vara någon mapp som är dubbel, annars funkar det inte.. nästan 70 bilder om dagen är väl inte mänskligt?!

Men nu får det vara nog, får se om det ska fixas något imorn. Men först sängen! Det blir upp tidigt för att presentera vårt arbete!

Me as a brunette..

Nästa vecka ska jag till frisören. Jag har sagt att hon får fria händer, men något drastiskt ska det bli!


Så ni får ursäkta alla att jag inte lagt upp så mycket bilder på sistone! Har varit alldeles för mycket i skolan och andra projekt att fixa nu innan examen! Ska försöka komma tillbaka snart ;)

Sista seminariegruppen väntar på Slutseminariet!


Läsa läsa läsa..


Semesterfirarn!


Vad hände med vädret?!

Och jag som trodde sommaren hade kommit.. Men icke!

ESC

Grattis till vinsten Loreen!
Vi satt som små barn hemma hos Anna igår, alla helt inne i Eurovision! Sen när var man det senast?!

Subway

Sara köper upp hela Subway medans jag rensat Ica på all pommes och bea!

Påt igen

Nu kör vi! Examensfest hemma hos Anna!
Det var ju inte en LITEN fest det blev igår heller.. MEn riktigt kul! :D

Okejdå

En liten utgång kanske :D


Glasspaus

Glasspaus med Carro och Linda

Så var det..

..ju det här med multitasking!
Opponering, Big brother och självklart Eurovision! Nu ska Loreen hejas fram till final!

Sommarfeeling!

Snart får jag se er sötnosar!

Today..

 

 


Tittar

Går igenom massa bilder, igen. Har kommit igenom ett år nu! Och se vad jag hittade!
Samma brygga ska vi till alldeles strax!

Jo men

Självklart unnar jag och Linda oss varsin glass mitt i plugget! :)

Tillökning

Fick tillökning idag på morgonpromenaden!

Gårdagen i Bild

Jag tog bilen för att komma ifrån campus. Hann till Evedal och la mig på en filt för att sola, det kom alldeles för många moln och sen började det till och med regna! Vad tusan! Jag åkte vidare, hamnade på någon ö och sedan vid slottsruinen! Nu hade solen hittat fram igen, äh. DEt var ju varmt även om molnen täckte solen så jag la mig på en kulle och somnade. Det där med at tjobba på brännan gick alltså inte så bra..
Väl tilbaka på campus tog jag och Alex en runda, vis sprang runt Växjö-sjön och Trummen! 7km avklarade, återigen. Alexandra måste vara världens bästa PT :)

VD-mys med Anna


Uppsatsen ska lämnas in nu vid tolv.. Och sen då? Jag tror jag bannemig tar ledigt idag! Var sjukt länge sedan sist :D Nä, jag hoppas solen fortfarande e kvar i eftermiddag! :)
Söta Alexandra i löradgskväll!

Heaven!

Så jäkla skönt!

Fail..

Känns hemskt att ligga inne en sådanhär dag och plugga när alla andra ligger ute och jobbar på brännan..

MEN, imorgonbitti ska det lämnas in och sedan är det bara fullt fokus på makron, då jäklar kan Jag OCKSÅ ligga ute i solen :D

Nu

Nu lägger vi ner plugget för dagen! Vin med tjejorna!

 


Vattenkrig

Vattenkrig vs. Makroplugg...

Makro Makro Makro

Med dessa söta tjejer!



Alla besatta i Apple? Ska tilläggas att alla har iphone också...

Härlig start på morgonen

Härlig start på morgonen med Soffipropp!

Tonight, we are Young!

Vilken låt är det som går på repeat just nu hos mig?! Jo denna:
Tonight We are young
So let's the set the world on fire we can burn brighter than the sun

Give me a second I, I need to get my story straight, My friends are in the bathroom getting higher than the empire state my lover she is waiting for me just across the bar. My seat's been taken by some sunglasses asking 'bout a scar and I know I gave it to you months ago I know you're trying to forget but between the drinks and subtle things the holes in my apologies you know I'm trying hard to take it back so if by the time the bar closes and you feel like falling down I'll carry you home
Tonight We are young so let's set the world on fire we can burn brighter than the sun



Varför springer tiden iväg så fort?!?!

Fredag idag.. REDAN!? Var det inte fredag nyss? Jag behöver nog inte ens skriva hur min fredag spenderas. Men effektiv ska jag vara!

Det börjar närma sig..



Här pluggas det, eller hur var det nu Caroline?!

Ekonomer: "pengar är världens viktigaste uppfinning"
Tekniker: "hjulet är världens viktigaste uppfinning"
Lärdom av dagens makrostudier..

Frukost hos Caroline

Är hemma hos Carro och har precis ätit frukost! Nu blir det makroplugg!

Det gick

Sluthandledningen gick bra! Nu är det bara det sista finliret innan inlämningen måndag morgon. Men det är det som tar sådan tid!! Efter handledningen tog jag och Anna en rask promenad kring Växjö-sjön, riktigt skönt! Frisk luft ger en så mycket mer energi! Så mycket energi så att när vi var tillbaka på campus så sprang jag ett varv runt Trummen, den andra sjön :)
Men nu ikväll blir det lite med uppsatsen en timma till, sova, morgonpromenad, makroekonomi, uppsats, (träna?) sova, morognpromenad, uppsats, makroekonomi.. Ja ni ser mitt schema. Någon gång får man kanske in lite mat också.. ;)
Nä, men snart är det över!

Godmorgon världen!

Vad hände idag? Jo jag försov mig! Sen när hände det sist? Då blir det tatt plugga med dubbel fart idag! Nej men sitter nu i alla fall och ikväll kommer dödsdomen, då har vi sluthandledning..

Syster och jag, sommaren 2011

Multitasking!

Det här är min kväll.. Evelina var precis här och laddade över lite bilder till sin hårddisk. Herregud vad bilder jag tar! Vad ska jag med alla till?! JO, jag vet, en bild säger mer än tusen ord och tänk vad roligt det är att ha alla bilder några år framåt i tiden, eller varför inte Många år framåt, när minnet börjar tryta så behöver man nog en påminnelse på vad man varit med om :)

Men nu ligger jag i sängen, ryggen mot TVn med Sverige Lettland (HEJA Sverige!), Big Brother på datorn (ljudet är av så jag fattar egenltigen inte varför) Lyssnar samtidigt på föreläsningar i makroekonomi, skriver på en hemuppgift OCH kollar igenom examensarbetet. Detta kallar jag multitasking! :D

Börjar det här bli en träningsblogg?!

Nejdå, det tror jag inte, men jag bjuder på lite bilder från imorse! Vi fortsatte med vår promenad runt Trummen. Idag var även Emelie med oss! Vi stannade på vägen där Anna fick varar vår personliga tränare, 50 rygglyft och 50 tåhävningar! 7 övningar finns det och minst en ska göras varje dag, 50 rep. Om några veckor ska vi göra alla sju, 100 rep. Som sagt, får se hur länge vi klarar detta ;)
ps. Anna och Alex, jag lånade ett par bilder av er igen :)



Löpning!

Fick ett mess av morsan imorse att hon varit ute och sprungit milen idag, tror hon kände en press när jag sa att jag börjat springa haha. Så efter mötet inför utlandsstudierna så tänkte jag bannemig, nu ska jag me ut!

Jadå! Jag tog mig ut, och jag sprang dubbelt så långt än vad målet var när jag gick utanför dörren! Jag tror det här med löpning har blivit min grej! Nu är det inte alls så jobbigt och tråkigt, det är ju kul! :D
nu blir det tillbaka till plugget igen!

Hur gulligt är inte detta?


Sånt här kan göra mig lycklig.
2 människor, 2 människor med Downs syndrom fann varandra och gifte sig! Deras största idol är Magnus Carlsson, och vem kom inte och sjöng på deras bröllop?

Vad händer idag?
Anna och Emelie kom förbi igårkväll, lagom till Big Brother och hade med sig chips och dipp. Jag menar, jag är ju inte den som är den! La ner plugget på stört och bosatte mig i soffan istället. MEN. Anna hade fått någon tidning som tydligen sa att man fick den Perfekta beach-kroppen på 6 veckor! Hon ska följa detta, min plan är att jag måst ehänga på! Tydligen var det en väldigt mjukstart, springa en gång i veckan och göra ngn övning varje dag. Så det ska nog gå! Får se hur länge vi klarar. :) Imorse blev det morgonpromenad iaf!
Lånade dessa bilder på Instagram från Anna och Alexandra

Jag antar att man kanske ska tänka på kosten samtidigt, men det framgick lixom inte och känner jag och Anna rätt kommer vi ha alldeles för svårt att motstå sötsaker, eller fett! Den där chokladen, de där chipsen.. Nja. Träning däremot. Det ska vi försöka fixa!

Borde i och för sig bli av med mitt chokladberoende.. Är det normalt att äta en chokladkaka om dagen!? Jag menar, det är ju oftast mörk choklad! :D

Det är så kul

:thumbup: Det är så Kul att plugga såhär en söndag! :question:

Middag!

Igår samlades vi alla hemma hos Linn för middag, fläskfilé och hasselbackspotatis stod på menyn :)


Alltså

Min blogg måste ju vara bland de trpkista just nu. Har inget liv! Eller är det de jag har? Nej jag är en förvirrad tjej som har grävt ner mig i studierna. Har fått sjukt mycket gjort idag! Väldigt effektiv! Men tiden räcker ändå inte till! Att ställan klockan så tidigt som den gjordes idag, även om det är helg är inte ok. Nej, ikväll ska jag bannemig vara ledig! Ett par timmar till med uppsatsen sen blir det middag med tjejerna, känner jag mig själv rätt blir det kanske en sväng på Sivans ;) och sen upp tidigt imorgon igen! Hej!

Better than..


Hallå härliga Fredag!

Godmorgon vänner! En härlig fredag som väntar! Vaknar man upp och tänker: Det här ska bli en bra dag! Blir det en bra dag då tror ni?
Jag var verkligen tvungen att tänka efter två gånger om, är det verkligen fredag idag? Har ju inte koll på dagarna längre. Känns som att man sitter och pluggar dygnet runt, eller så försöker man vara ledig och hitta på något skoj men man tar ju det aldrig lugnt!

Kommer sitta instängd i biblioteket hela dagen i alla fall så bjuder på lite bilder från förra fredagen så länge:

OBS!!! Det ser ut som att det är något helt annat på bilderna längre ner, det är dock en SHOT(?!)
Jag fattade aldrig va det gick ut på men man tände eld på ångorna som man skulle suga upp och sedan ta shoten. A jag vet inte, de var österrikarna som tog med sig denna tradition tydigen!


Sätter på en STOR

Sätter på en STOR kopp kaffe och tar en välbehövlig paus. Sätter på BB-live och vad händer?! Bröllop i rutan mina vänner! Men vem tusan vill gifta sig i ett Big Brother-hus?!

VD

Vampie Diaries marathon med Anna! Lika spännande som vanligt, men vi har varandra! (och varsin kudde vi kan gömma oss bakom haha) och masssooooor av vår favorit choklad ;)

 

eller vänta här nu, är det Anna som har tårar i ögonen?! Sorgligt avsnitt får jag nog ändra det till ;)

Okejdå

Okejdå, ett Big Brother avsnitt senare så får ni några bilder! Helt oredigerade, men här är från lördagens festligheter!

ehhhh

Alltså jag tror jag dör!
Sitter och kollar igenom massa gamla bilder just nu (Be aware ni som kommer gå på examensbanketten i år hehe..)
Undrar ni också varför det inte kommer upp så mkt bilder längre? Jo, jag orkar helt enkelt inte, varje minut av min vakna tid är planerad till något nu, men de kommer! :)
Bjuder på den här så länge
Sommar i Visby, 2009

instagram

Märker att fler och fler äntligen börjar använda INSTAGRAM :D
Ni som ännu inte gjort det, ladda ner appen och skapa ett konto och lägg sedan upp bilder på allt möjligt! Följ andra användare, vänner, ovänner, bekanta, dem du inte känner!

Har dock fått frågan om hur tusan ser man alla bilder om man inte har appen?
Går det inte att se på datorn? Ja visst, man kan ju välja att lägga upp vissa på facebook eller twitter också, men där syns ju inte alla..
Men titta hit: klicka in på statigr.am
En annan sida om man vill importera/exportera sina bilder: instaport.me

Good Luck my friends!

I don't know why

Men jag verkligen älskar denna! Spelat sönder den på Youtube men nu finns den äntligen på spotify! Klicka här!


Utskottsfest vs. Plugga

Igår var det den årliga utskottsfesten! Var jag där? Nej. Jag Linn och Sara var hemma, pluggade och var duktiga. (Okej, Linn och Sara får lite mer credd än mig)
Men jag fick lite gjort i alla fall och imorse var vi uppe pigga och glada och gick runt sjön. Det är nästan kusligt att gå där nu, det är ljust ute men det är som någon slags dimma över hela sjön, eller ånga, eller dis, eller ja vet i tusan men någon rök är det som kommer från det helt stilla vattnet i alla fall.

Så ingen utskottsfest för oss, och ingen ALLKÅRSVECKA heller! Vi som sa att vi skulle ligga så bra i fas med uppsatsen nu sista året å så skulle vi med på allt denna vecka! Hur gick det? Planen gick i kras..

Instängda i bibblan

Idag kör Emma och jag analys hela dagen!
Gårdagen spenderades i soffan, framför TVn varvat med plugg! Det märks verkligen att man är nära slutet! Eller slutet, slutet på denna era men början på en ny! :)
Vilka galningar är detta?

Nu kör vi!


Skål på er!

Trodde aldrig man skulle få sätta på sig den igen, men JA! Två österrikare och finskor är på besök och de som var och pluggade med dem har visat allt vad campus har att erbjuda för dem och hur ett svenskt studentliv fungerar, nu är det snart dags för overallsittning!

Älskar detta väder!

Jodå, mitt uppe i allt plugg hinner vi med och njuta av livet också!

Nu är vi igång!


En morgonpigg Alexandra!


Sisådär två år senare...

För sisådär två år sedan, nästan exakt tror vi (det skulle lika gärna kunna vara tre...) fick jag och Anna för oss att ta oss runt stora sjön, inte promenera som vi brukar vara duktiga på.. utan spinga(!) Det gick rätt bra, stannade ett par gånger men vi kom runt (ja, jag vet att den inte är så lång men för oss som aldrig sprungit i hela våra liv, typ, så var det riktigt långt. Målet, som vi satte upp för några veckor framåt, var då att komma runt hela, eller var det två varv eller både lilla och stora? I alla fall så sa vi att vi skulle komma igång med vår löparträning.


Idag, två år senare så kör vi pass nummer 2!
Lite mjukstart, vi tog lilla sjön. Anna fick nästan andnöd efter vi kommit över halva i alla fall. Duktigt! Vi fortsatte dock en bit till och där möter vi Sophie och Amanda. DE tycker vi är grymt duktiga som är ute på pass nummer två :) Vi frågar om dom är ute och springer, jadå. De hade redan sprungit ett och ett halvt!


Hehe.. jaha...
Nä men ska vi ta ett varv till Anna?
Vi tog ett till, gåendes! Med några meters löpning :)
Det var tiktigt skönt måste jag erkänna! Kan inte bli så mycket annat när solen fortfaranade steker såhär på kvällen, det måste varit närmare 20 grader..
Så, nu bannemig ska det inte behöva ta två år till nästa gång!



Studentliv

Idag är det sådär riktigt jobbigt att vara student igen! Ligger utanför Anna och lapar sol, datorn går ju faktiskt att ta med ut! :)

 


Grillning!

Campus ser ut som ett sopberg idag! Men vad gör det, vi grillar och smälter nästan bort här i solen!


RSS 2.0