Sisådär två år senare...

För sisådär två år sedan, nästan exakt tror vi (det skulle lika gärna kunna vara tre...) fick jag och Anna för oss att ta oss runt stora sjön, inte promenera som vi brukar vara duktiga på.. utan spinga(!) Det gick rätt bra, stannade ett par gånger men vi kom runt (ja, jag vet att den inte är så lång men för oss som aldrig sprungit i hela våra liv, typ, så var det riktigt långt. Målet, som vi satte upp för några veckor framåt, var då att komma runt hela, eller var det två varv eller både lilla och stora? I alla fall så sa vi att vi skulle komma igång med vår löparträning.


Idag, två år senare så kör vi pass nummer 2!
Lite mjukstart, vi tog lilla sjön. Anna fick nästan andnöd efter vi kommit över halva i alla fall. Duktigt! Vi fortsatte dock en bit till och där möter vi Sophie och Amanda. DE tycker vi är grymt duktiga som är ute på pass nummer två :) Vi frågar om dom är ute och springer, jadå. De hade redan sprungit ett och ett halvt!


Hehe.. jaha...
Nä men ska vi ta ett varv till Anna?
Vi tog ett till, gåendes! Med några meters löpning :)
Det var tiktigt skönt måste jag erkänna! Kan inte bli så mycket annat när solen fortfaranade steker såhär på kvällen, det måste varit närmare 20 grader..
Så, nu bannemig ska det inte behöva ta två år till nästa gång!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0