Halloween pictures!

Ikväll ska det firas Halloween! Tydligen var det inte tillräckligt i måndags och idag är ju den riktiga dagen så.. Kvällens outfit få ni se senare!
 
Idag avslutades ännu en kurs, corporate finance project... Bara tre kurser kvar! 
 
Welll, Here are some pictures from Monday's Halloween party!

Catch the moment

 
 
Catch the moment!

Halloweeeeeen!

Har shoppat inför Halloween idag.  Planerade Halloween-fester är ikväll och onsdag!
Resultatet, hm.. ja för festen ikväll blir det detta! Onsdag.. temat börjar på M

Pictures from last night

Tapas, vin, vattenpipa, jag har aldrig, mellanfest och efterfest! Tur att man fick en extra timme i natt!!
 



 

Thanks for one of the best nights here!

Vem behöver Next?! Awesome night with the girls and then the party that's probably one of the best ever here!
Bjuder på bilder imorgon..

Dags att bli människa igen!

Ska snart iväg till Elin för att fixa vårt bidrag inför tapas-kvällen. Självklart kör vi svenska köttbullar! Vi är numera experterna inom detta område ;)
 
 
Nä men, ikväll blir det Ladies night med tapas och vin!
 


<


Dagens största debatt

Eh.. This is apparently the biggest debate on our ESCEM facebook group today!
Click here
 

"Booking flight to Congo", "But the sixe is not an important thing you know" "Looking forward to spend 6 months in Italy" "Fuck you --- I can't agree with this survey!" "Theres one way to solve the debate?"

Nu jäklar!

The exams are finished for this week! 
Tonight, french dinner, James Bond Skyfall and then party!

 

Sista rycket!

Idag ska sista tentan göras på ett tag framöver, sedan är det bara en presentation nästa vecka iofs, men förhoppningsvis behöver vi nog bara sitta med den en stund imorgon :)
 
Mötte precis upp Pauline, hon åkte iväg in till Paris just nu och skulle möta upp sin syster. Så avundsjuk! Jag vill me!! men nej..
 
Go go go! Focus focus focus!
 
 
 

Sorry for the absence

Förlåt för frånvaron. Men denna vecka ska flera kurser avslutas.Just nu sitter jag på en föreläsning, eller alla ska redavisa sina projects idag. Och Sedan sa läraren att hon skulle dra över dagen. Som komopensatione skulle vi inte behöva redovisa morgondagens project, utan bara göra tentan! Underbart säger jag! Men jag håller på att dö här! Ingen luft överhuvudtaget. Känns som högsommarvärme!! (okej, kanske inte högsommarvärme.. men här inne i klassrumemt är det definitivt även fast alla fönster är öppna och det är korsdrag!!!)
 
 
Jump up in the air!!!
Pingvinerna i New York :)

Study hard!

Idag blir det till att plugga hela dagen. Denna vecka ska 3 kurser avslutas! 
Har fått frågor om vad det är jag pluggar här. Advanced certificate in Management heter det som jag går denna termin här på ESCEM (Ecole Supérieure de Commerce Et Management, eller på engelska: School of Business and Management)
 
Det börjades med lite franska kurser och franska kulturen. Visade ju bilder när vi hade ostprovning och samma sak gällande choklad (Kan ni fatta att jag är i himlan! Frankrike är kända för sina viner, ost och choklad! Mina favoriter!!)
 
Sedan läser jag nu kurser som;
Advertising in Europe
Competitive Intelligence
Corporate Finance Project
European vs American Banking
Social- and solidarity based economy in Europe
Performance Management
Global Leadership
 
och självklart, FRANSKA två kvällar i veckan :)
 
 

21.55, Poitiers vs Visby

21.55, Poitiers vs Visby
Och jag som tyckte det började bli kallt!

French dinner

And a hell of a party!
 
 
Gick till en fransk restaurang igår (tydligen den högst rankade restaurangen i Poitiers, and now I know why!!) och testade på escargots för första gången! (sniglar!!) Över min förväntan! Smakade som musslor fast bättre! Kan ju vara för den goda såsen de låg i..
 
Fortsatte vidare till en förfest, såg ut som en liten miniklubb innan vi gick vidare till NEXXT och dansade natten lång. Tog tyvärr inga bilder från Next, och tydligen fick man inte lova att ta bilder inne på restaurangen..
 
 
Klubb eller hemma i ett hus!? Här fanns det dansgolv och rökmaskin i vardagsrummet..
 
 
 
 
Jag var sjukt dålig på att ta bilder igår! Vad hände?! Jag skyller på att min kamera är kass..

Well

Well.. if you haven't noticed..
I could listen to this all day!!!
 


Våld löser allt?

Efter lite bankande och fixande åkte äntligen linsen in på kamera. Och den funkar!! Eller ja, linsen är ju helt oskyddad nu när några detaljer lossnat. Men den funkar! Wohooo! Jag och kameror alltså..

Before my camera broke..

Någon jäkla snubbe tappade min kamera i golvet i går på en klubb vi var på. Där flög den i bitar och fungerade inte på resten av kvällen!!!
Så jäkla trött. Den höll ju inte länge :( Nu är jag tillbaka i mitt gamla vanliga spår igen med att köpa nya kameror. Skit. Har ju en extra försäkring på den men vet inte om netonnet är lika bra som Elgiganten på det här med att ge ut nya saker. Elgiganten, där var det bar at tkomma in med en kamera dränkt i öl och berätta som det var, "Jag tappade dne i ett ölglas.." Och vips fick man en ny en vecka senare för 0 kronor. Helt fantastiskt!
 
Hur jag ska göra med denna blir ett senare problem. Ångrar att jag inte köpte den från Elgiganten! 
 
 
 
 
The last picture! Innan kameran föll i golvet och sa kraaaas!
 
 
Men, jag måste ju berätta ngt positivt också. Det var en helt fantastisk kväll. Man betalade 15€ och åkte till samma klubb där vi hade foam party. I detta pris ingick även 6 (!) drinkar. Jag tror inte ens jag utnyttjade alla kuponger efter druckit allt vin från förfesten..
Innan var vi och gratulerade Michael som fyllde år och sedan dansade vi natten lång. Tror jag kom i säng runt 05 imorse. 
 
Och en annan sak! DEt var helt plötsligt varmt igår! Man kunde gå ute i bara klänning, utan jacka! Helt fantastiskt. :D

Godmorning sunshines!


Off to partying..


Godmoning sunshines!

Miss you Sara!

Kollar igenom en massa bilder och herregud vad man kan skratta i sin ensamhet!!







Tyskland - Sverige

Twitter bombaderades igår!!
Hur kunde detta ske?! 4-0 till 4-4?!
twitter.com aftonbladet.se
 

Gary Lineker, engelsk ex-landslagsstjärna: ”Football is a simple game where 22 men kick a ball about for 90 minutes and at the end, the Germans lose a 4 goal lead”.
 
 
Innan bragden: 

Anders Timell, nöjesprofil: ”Hamrén kan väl byta med Pia Sundhage?”

Henrik Rydström, allsvensk fotbollsspelare: ”Alla är övertygade om tysk seger. Mig skulle det inte förvåna om det blir svensk seger. Eller, klart som fan att man skulle bli förvånad. Men genom åren har jag lärt mig en sak – fotboll kan vara makalöst märkligt. Och att matcher lever sina egna liv.”

 

 Before and after:

Chris Härenstam, SVT: ”Fakta: Tyskland är fantastiskt bra. Fakta: Sverige är inte bättre än så här. Såg vi mot Färöarna. Fakta: laguttagningen kommer att få kritik”.

Chris Härenstam i andra halvlek, SVT: ”Fakta: jag hade fel. Trodde inte på detta efter 1:a halvlek. Men va gött att ha fel. Otroligt. Så jäkla glad!”

 

Jonas Karlsson, SVT: ”Jag kan rekommendera "Veckans Brott" (SVT1). När ni lessnat på veckans sammanbrott (Kanal 5).”

Jonas Karlsson, SVT, andra halvlek”Detta var det sjukaste på länge. Först Europas vändning i Ryder Cup. Och nu detta. Ni måste vara rädda om mitt hjärta.”  

 

Martin Melin, före detta Robinson-deltagare: ”Det är nu man skall gå in på Unibet och slänga in 5000 på vinst till Sverige.”

Martin Melin, före detta Robinson-deltagare, andra halvlek”JAAAAAAAAA!!!!!!! Vad var det jag sa!!!!”

 

Per ”Texas” Johansson, före detta allsvensk fotbollsspelare: ”Hade den svenska landslagsledningen bara haft med sig en busslast med älgar så hade vi kunnat förhandla till oss ett kryss.”

Per ”Texas” Johansson, före detta allsvensk fotbollsspelare, andra halvlek”Efter den här kvällen har jag insett att jag är en "vända kappan efter vinden-twittrare". Bra Sverige.”

 

Så skrev de efter bragden:

Glenn Hysén, före detta fotbollsproffs: ”Är på läktaren fortfarande i Berlin, sicken sjuk match. Jag fick diaré på läktaren. Harrejävlar. Ha d gott. Glenn.

Mårten Andersson, komiker: ”DET HÄR ÄR SJUKARE ÄN ALL FOTBOLL JAG NÅGONSIN SETT!!! SATAN VAD SJUKT & SKA ALDRIG YPPA "svensk mentalitet" om fotbollslandslaget IGEN!!”

Karin Adelsköld, komiker, i andra halvlek”Och att Reinfeldt hoppade upp slipsen i pannan. Episkt.”

 

 


Years

And a damn good video!
 

Oklart!!

 
 
 
Vad tusan händer här!?
Hittade alla bilder från midsommar, har inte ens kollat igenom dessa! Önskas det flera?!
 
 
 
 
Just tell me!

Stuttgart

Tyskland, Stuttgart, Esslingen, Vinodlingar, Runiner, gamla städer behållna före kriget..
A picture says more than a thousand words.
Jag låter bilderna visa..
 
 
__________________________________________________________________________________________________________________ 
 
Måste bara, scrolla inte för fort här. Kolla in klockan ovanför. Klockan är inte tio över tio! Här är det timvisaren som är längre än minutvisaren! Förr var det tydligen viktigare med timmar. Idag räknas varje minut..
 
 _________________________________________________________________________________________________________________
 

 
 
Avslutar med bilden som prydde deras gästtoalett!
 

Sommarvärme eller höstigt..

Jacka eller inte jacka, tjocktröja eller ej, solglasögon eller paraply?! Detta väder är ju sjukt upp och ner. Nu har det verkligen blivit kallt! Det är runt 15 grader och det är en helt annan salgs kyla i luften. Visst, är man i solen är det mycket varmare än 15.. MEn för bara några dagar sedan kunde det vara dryga 20 och varmt! Jag undrar om detta komemr hålla i sig, detta väder verkar gå fram och tillbaka.
 
När jag kom hit var allt uttorkat, hettan var här och det fanns inga färger någonstans. Sen Var vi iväg en helg, minns inte vart vi var men det regnade här några dagar och helt plötsligt var träden och gräset skinande grönt! 
 
Än är fortfarande träden gröna men på vissa ställen börjar det faktiskt likna höst!
 
Jag, Pauline och Elin tog en promenad till en affär lite längre bort. Lite billigare och motion på köpet!
Mötte på vackra höstfärger..

Cannstatter Wasen

Måste ju visa några bilder från förra helgens bravader. Jag och Elena träffade på en jättetrevlig tjej när vi var i Arcachon. Det var Bens vän och när vi nämnde att vi ville till Munchen och Oktoberfest men att allt var fullbokat sa både hon och Ben att det anordnas något liknande i Stuttgart. 2 timmar närmare Frankrike och billigare. Lia bor där och välkomnade oss till hennes lya! 
 
Vi hade ne helt underbar helg och det kändes som att vi kom till ett 5-stjärningt hotell! Vi lagade massor med mat, shoppade, såg Stuttgart och Esslingen. Och framförallt, vi var på festivalen! 
 
Lördagen körde vi en heldag där. Började dagen med bubbel och massor med pasta. Vi tog tunnelbanan och gick av med alla andra "tysk-klädda" människor. (Jag körde inte på en klänning men hittade någon topp som matchade med temat.) 
 
I Tyskland får man tydligen gå och dricka öppet på gatorna och på tunnelbanan. Och vill någon ha ens pant så finns det folk överallt. Utanför festivalen så stod det några stycken, bland annat en tant som ville ha våra ölflaskor innan vi gick in (måste gå in tomhänt) både petflaskor och glasflaskor får de pant för. Så där stod en himla massa och drack upp den alkohol man hade och istället för papperskorgen blev det att ge flaskorna till dessa personer.
 
Vi mötte på två trevliga varelser och det visade sig att de kände några som hade ett bord i ett av öltälten. YES! Awesome, vi som inte har något. Och hur ska vi annars komma in?! Vi gick med dem genom festivalområdet. Eller det såg väl ut som ett nöjesfält med en massa öltält. Försökte komma in i några men det var fullt på de flesta ställen (Klockan var ca 13...) Vi kom tillslut in i ett tält, vilket visade sig vara det mest "efterftraktade". Där fick vi plats att sitta, eller egentligen stå på bänkarna.. Men det var så sjukt! Människor i alla åldrar, från 18-60 var där! Utklädda och galna!
 
Jag fick höra att det var rätt dyrt med öl där, jaha.. 9 Euro. Äh, det blir säkert bra. Men det var ju världens största size! Det behövdes inte många av dem nej :)
 
Det var band som spelade tysk musik (typ folkmusik) inte det bästa kanske men när man bara behöver lyssna på det en gång om året var det helt okej. Det varstämningen som gjorde allt! Förstår inte hur vi lyckades vara där i 7 timmar men det var vi!
 
Efter dessa timmar fick vi för oss att vi skulle testa på några av åkattraktionerna. Först ngn tåg som gick genom ett spökhus. Inte alls läskigt. Jag och Elena fick för oss (det lät som en himla bra idé då, men nu i efterhand så vet jag inte!) att vi skulle testa på den som var mest snurr och fart i och helst långt över marken. Självklart slutade det med detta! Men ack så roligt!! Vill verkligen göra om det! Nu i efterhand är det kanske nte bästa idén att åka karuseller när man druckit alkohol men det funkade hur bra som helst då! :D 
 
Sedan bar det av hem, och fixa sig för nästa födelsedagskalas! kl 23 var vi på nästa fest igen, dock inge mer öl denna gång. Nu var det bubbel och shot som gällde! Det konstiga var att man (läs jag) var inte ens trött! Hade börjat kl 11 och nu började klockan närma sig 02.. Men sjukt kul!
 
Söndagen fick vi en guidad tur av Lia genom Esslingen. Vingårdar och ruiner och en del av Tyskland som aldrig förstördes av kriget. 
Men här kommer först lite bilder från WASEN!!
 
 
Måste ju självklart avsluta med en bild på mig. Hur snygg får man lov att var?! Inte alls verkar det som ;)
 

4D!!

Idag fick jag testa på 4D för första gången! Vi drog iväg ett stort gäng till Futuroscope som ligger en halvtimma bort i stan med buss. 

 

Visste inte riktigt vad det var för något inna jag åkte dit. Mer än att det var en massa äventyr. Eller nja. Mer upplevelser.. Inte likt Disneyland eller något sådant men att det skulle vara massa 3D och 4D "grejer" där. 

 

Vad hände med värdet här?! För bara ett par dagar sedan var det varmt, 20 grader. Idag k'ndes det närmare 10! Och det regnade såklart. Jag hoppas det blir bättre igen. Men vi trotsade vädret iaf och tog bussarna imorse. 

 

Vi testade på allt från magic shows till 3D filmer där man "flög" över jordens alla platser och natur. Där man hade fötterna var även "filmduken" Så du kunde titta både rakt fram och neråt om du inte var höjdrädd ;)

Andra 3D där det kom vindpustar och ngt kicklade en om benen när fladdermöss kom flygandes bakifrån, golvet skakade och helt plötsligt kändes det som att vi var på skumparty!

 

Men det absolut bästa var när vi skulle testa 4D. Lång väntetid men det var det verkligen värt! Man fick sitta i en fakost av ngt slag ett gäng och sedan var det bara på med glasögonen som täckte ALLT! Nu var det dags. Vi åkte och farkosten rörde självklart på sig! Allt från ner från stup genom de mest smalaste tunnlar och in i ett spindelbo och vi blev till och med dagens lunch för en jättepadda. 

 

Självklart fick man inte ta några bilder på vissa av aktiviteterna. Jag Elin Paulin och Erika orkade heller inte vara kvar till kvällen. Tydligen ska dom ha en jättehäftig vattenshow när det mörknar. Men nej, alldels för frusna handlade vi mat istället och snart ska jag bort till Paulin och fixa Tacos :)

 

Det går som sagt inte att beskriva känslan av 4D. Jag som tyckte 3D var bra, men inte nu nej. Här behöver du inte åka till någon nöjespark och åka de värsta karusellerna. Det räcker ju med att se 4D. HAha gud vad tjatar men det var helt sjukt.

Ni som har testat vet ;)

Futuroscope - The amusement park that gives you more than 25 experiences and a whole new level of fun!

 
 
 

 

Hemskt!

Jag låter videon tala för sig själv..
Anti-bullying, hur dagens teknik har lett mobbning till en helt annan nivå..

Futuroscope

Dags för 3D och 4D!
(Kommer fler bilder senare)
Jag och Elin trotsar vädret! Tack för bilden Pauline :)

Pictures from thursday



Omg

Alltså kolla på det här! Haha. Ett försök till att på ngt litet vis likna en katt!
 
"Sexy beast" fest ikv. Utklädd till ngt djur och billig öl, det är det enda jag vet! :)

Last night

Karaoke night at Connemara:

Sushi sushi

Alltså, kan inte säga det nog. Jag fullkommligt ÄLSKAR sushi! Det blir bara godare och godare för varje gång! Trodde inte att det var möjligt!
 
Efter ett möte idag inför finance project mötte jag och Sara upp Elena för lite (?) sushi. Det var nog mer än veckoransonen..
 
Sedan fick jag äntligen skypa med min syster! Som jag har längtat! Har haft så himla svårt att hitta ngn tid som passar och nu äntligen!!
 
 
Så himlans kul å prata med dig! En timma bara for förbi och då ringer Sara på skype! Herregud! Har inte pratat med henne heller! Försöker avrunda samtalet någorlunda.. Blev nog en halvtimma till och sedan får jag äntligen prata med dessa goa Göteborgare! Linda hade ju hunnit hem också! Så hilma roligt att få se er! :D
 
Crazy girls...
 

Det bidde visst inga

Det blev visst inga bilder för era ögon, än
Lovar att Tysklandsbilderna kommer upp snart! Kan ju säga att man inte behöver åka till Bordeaux för att se vingårdar! Nepp. Det räcker med att vara i södra Tyskland och det finns hur många som helst
 
 

 
 
Starbucks, vingård och utsikt över Esslingen precis utanför Stuttgart
 
 

Run for your life!!

Omg, hur lyckas vi?! Alltid samma sak. Tåget från Stuttgart var försenat och i Paris bestämde vi oss för att ta en taxi (till den andra tågstationen) då tunnelbanan skulle ta för lång tid. Vi sprang som dårar till taxin och väl där var det vääääärldens kö! Att åka taxi i Paris e omöjligt!  Nej, här kan vi få stå och vänta länge! Vi kommer garanterat missa sista tåget til Poitiers.
 
Det enda vi kunde göra var att springa till tunnelbanan och hoppas på det bästa. Väl där så vawr det kö för biljetter, självklart! En dam kommer fram till oss och frågar om vi vill köpa av henne. Fake elelr riktig?! Det har vi inte tid med nu. Vi köpte varsin och det visade sig funka. NEr genom alla trappor och tunnlar och hitta den rätta. 3 minuter till nästa. Okej, tar denna tunnelbana längre än 25 min hinner vi INTE. Det stod att det skulle ta cirka 25 min, men när vi åkte den innan tog det 15-20 så vi chansade.
 
Av tunnelbanan och 15 min kvar innan tågets avgång. Har ingen aning om vart vi är. Är vi i rätt byggnad?! Helt plötsligt kommer vi ut på gatan och fattar inte åt vilket håll tågstationen ligger. Tillslut, efter att stå still som yra höns hittar vi en skylt med SCNF. Vi sprang genom gatorn och hann preciiiis med tåget! Just our luck! Alltid samma sak. Men nu är vi väl behållna hemma efter att få släpa på sin packning i regnet. Borta bra men hemma bäst.
 
Nja, jag vet itne om jag kan säga så. Jag har fått en helt annan bild av Tyskland. Jag fullkomligt älskar det! Från människorna till byggnaderna till hur allt är uppbyggt. Mer likt Sverige än Frankrike iaf..
 
Ska nog slänga mig i duschen nu innan det får bli en film och läggdags. Kan försöka slänga upp lite bilder imorgon, här får ni en smygstart:
 

Germany's biggest shopping street

At least what we've heard! :D
 
Med Starbucks i högsta hugg!! :D

Germany!

Radarparet gör det igen!
Jag och Elena tog tåget igårmorse till Paris, och fortsatte sedan vidare mot Tyskland! Just nu befinner vi oss hemma hos Lia som vi mötte för två veckor sedan när vi campade vid Dune de Pyla. Hemmgjord pizza, lite öl och bubbel möttes vi av igår. En av hennes roommates skulle vidare på en barrunda och jag och Elena hängde på! Tydligen började de skolan här denna vecka så det är "nollningsvecka" för de nya.
 
 

 
 
 

More pics

Fick tillbaka kameran Elena lånade i Paris på söndagen. alltid lika kul å få tillbaka en kamera och så är man helt plötsligt med på flera bilder! Men ack så dåliga! Haha, när ska jag lära mig att se normal ut? Jag får väl helt enkelt konstatera att det är såhär jag ser ut!
 
 
 
 
 
Nog om mig! Här kommer några fler från söndagen och lördag kväll:
 
 
 
 

 
 

 
 
 
  
 
 
 
 
  
 

 
 
 
Och plötsligt dök Shakespeare bookstore upp från nowhere!
 
 
 

 

SHOPPING!

Något som jag verkligen gjorde i Paris var att spendera pengar! Ghaaaa! Men kolla hit!
 
 
 
Min nya kärlek är Michael Kors längst till höger! Kärlek vid första ögonkastet!!
Blev en hel del annan shopping också, är det någon stad som har utbud så är det Paris vill jag lova! Lafayette galleriorna och Printemps erbjuder en massa märken. Vi bodde nära Bastille, gatan hette Rue St Antoine och denna går ihop med Rue De Rivoli. Hektisk ställe med massa små butiker där det går att hitta mycket!

Paris for fashion

Pictures, as promised!
 
 
 
 
Sooo. We went to the Louvre twice...

 
 

 
 
 
And Notre Dame..
 

 
 
 
And The Eiffel Tower..
 
 
 
Som vi förvrigt återigen tog trapporna (Starkt tips! köerna är hur långa som helst, men i en av de fyra uppgångarna är kön minimal, södra om jag inte minns fel. Varför? jo för att där finns ingen hiss. Du får helt enkelt vandra upp för trapporna de två första etapperna. Alex å tjejerna trodde jag var galen när jag föreslog det men ack så rätt jag hade! Det var piece of cake sist och nu me! Vi tog oss upp alla trappsteg. Jag i klackar dessutom! På första våningen har de en jättefin restaurang som jag även måste tipsa om. Hette något liknande med 58 Tour Eiffel och har fin utsikt över Paris. Vill man ta sig längre upp än de första två etapperna är det hiss som gäller!
 
 
 
 
 
 
 
The Bridge with the locks..
Här kan allt från kärlekspar till nära vänner sätta fast ett lås på bron, skriva sina namn och kanske något mer. Slänga nyckeln i vattnet och då ska kärleken vara förevigt! 
 
 
 
 
 
 

Apple, Apple, Apple..

Självklart finns apple även strategiskt placerat inne på Louvren!
Passade även på att gå in och låna deras datorer för att hitta närmaste fashion show :)

Crazy girls

at Bordeaux wine museum:
 
Picture borrowed from Elin

Mousse Party

Went to Paris for fashion week, ended up climbing the Eiffel Tower in heels!
 
Om det blev ås mkt fashion i Paris, det vet i tusan. Men riktigt kul var det, och alldeles för mkt shopping! Älskar Paris mer och mer för varje gång man åker dit! Och vad hände med mitt lokalsinne?! Helt plötsligt hittar jag där!
 
Nog om detta, som lovat kommer här några bilder från Mousse Party i torsdags. Bilderna från Paris har ännu inte lagts in på datorn. Den som väntar..
 
 
 
Ooops, ursäkta ordningen...

RSS 2.0