Frukost innan flyget till Paris!


Håret..

För tre veckor sedan lyckades jag färga håret 3 ggr inom ett dygn. Första gången KATASTROF!! Andra, ngt bättre. Tredje gången gillt blev ju helt okej..

Sen har jag även haft bokade tider hos frisören sen lika lång tid tillbaka. Men, de har lyckats blivit inställda men igår var det äntligen dags! Efter 4,5 timmar blev det (nästan) exakt som jag ville ha det! Thank god!

Igår blev det faktiskt några slingor mörkare och liiite längre. Japp, längre! Inte kortare :)


Sooooon!


Back in Stockholm


Visbynatten

Hann självklart med en liten utgång senare på kvällen oxå ;)


Farmor 70 bast!

Flög hem till Gotland i lördags för att fira världens bästa farmor på sin 70-årsdag! Stort grattis :)


Första

Första veckan på Stockholmskontoret!


Hattfest i Västerås!

Försmak från Sandras 25-årsfest:
 
 

Oslo på 30 min

Oslo är mkt mindre än jag trodde! Jag och Jennylee tog en promenad på lunchen igår, 30 minuter och vi hade hunnit igenom en hel del av Oslo (eller ja, centrum iaf) chockad! Men som Jennylee sa, det är en av anledningarna att hon gillar Oslo så mkt jämfört med Stockholm, mindre och nära till allt. Mysigt!

Hej jag heter Lilla My

från Mumintrollen och står utanför Norska kungahuset. Flaggan var på topp men inte ville han bjuda in mig idag heller..

Namnam!


3e dagen

Tredje dagen i Oslo, tredje dagen sushi :)

Dagarna blir långa här i Oslo,men det bästa är ju att man får sushi varje kväll haha. Nä men jag skulle lätt kunna tänka mig vara här ofta. Får se hur det blir i framtiden men nu blir det Stockholm igen på fredag och Visby tisdag nästa vecka.. Känns sjukt att ha en vecka framåt planerad redan nu! Oklar framtid som sagt, men det ska det bli ändring på snart!


Checkat in

Kom precis till hotellet efter en lååång dag på kontoret här i Oslo. Har hört talas om denna sushirestaurang här i närheten, och ikväll beställde vi till kontoret. Måste ju erkänna att dessa 16 bitar slank ner alldeles för fort!

(I klass med sushin i Kalmar Emma ;) )

Men nu jäklar ska jag försöka somna tidigt ikväll så man orkar med resten av veckan! Blev ju inte en lugn stund nu i helgen!

God natt på er :)


3 färgningar inom 24 timmar

Jag vågade mig ut!
"Så länge det är lite dovt ljus ser det ju faktiskt helt okej ut!"
 
Ja, så fick jag höra och detta gjorde att jag vågade mig ut. Himla roligt att få träffa Sophie igen! (Och alla andra såklart ;) ) Tre ställen hann vi med igår med maaaassa drinkar. Whiskey sours for life?!
 
Idag tog jag mig iaf till en frisör, det jag trodde skulle bli ett väldigt dyrt besök slutade med att jag kom hem med en toning och vips, tre färgningar inom 24 timmar, från fult till katastrof till helt ok! Nästan så jag skulle kunna säga snyggt! 
 
Nu kan jag med all säkerhet åka till Oslo imorgon och visa mig bland folk :)
 
 
Tack Sophie för lånet av bilden! :)

yesterday

Igår, tillbaka till Stockholm igen!
Nathalie och Hanna var så snälla och fixade middag när jag kom med flyget :) Några till kom på besök och sedan drog vi vidare mot Solidaritet för kvällens upptåg!
 
Ikväll då vet i tusan, jag skulle göra mig ett försök att färga håret, ahar ALDRG misslyckats förut men nu vågade jag inte ens gå ut! Gick och köpte en ny färg och nja,. Det är katastrof! Me bättre än för några timmar sedan iaf. Skule ha köpt den där hatten jag tittade på idag. Att jag inte tänkte på det!?
 
Men Sophie är ju uppe i Stockholm nu och vill ju hinna på och träffa henne så en något glas ute på stan blird et nog, om jag vågar mig ut som sagt...
Får bli första bästa frisör imorgon säger jag! Åker ju till Oslo måndag-torsdag vilket betyder att jag måste gå såhär ända till fredag nästa vecka! ALDRIG att jag klarar det haha.
 
Puss på er!

RSS 2.0