Dags för

Dags för Gutekällarens sommarinvigning!
 
 

Jag har ju glömt att berätta!!!

Jag har ju glömt att berätta!!
Jag fick biljetter till Swedish House Mafias spelning den 24 november! (Ja, jag vet att jag är i Frankrike.. men fan va awsome de kommer bli!!)
 
 
De släppte ju extra biljetter imorse till en extrakonsert och nu skriver dem att det blir en tredje (!!!!) för att trycket även denna gång var så hårt!
Så den 22, 23 och 24 tar de an Sverige!
Jisses säger jag bara!
 


 
 
 

Middag och veckans bravader

Blev bortbjuden hem till Nathalies syster igårkväll för middag a la Broe. Supergott var det! De är så generösa den familjen! Stannade kvar hos Nathalies mamma över natten och när jag gick till jobbet imorse kunde det lika gärna varit november(!) Vad händer med vädret? Kommer det bli någon sommar eller ej?!
 


 
 
Jag måste tyvärr meddela att det här med bloggandet kommer det bli mindre av i sommar.. Jag måste som sagt ta mig till en dator nu när mobilen är så dum och det hinns ju inte med :P
 


 
 
 
 


 
Imorgon väntas Gutekällarens sommarinvigning!
Tätt följt av Burmeister på tosdag, och även Kharma och på lördag är det dags för Hamnplan 5s tur!
 
 
Ska försöka ta med min dator och berätta vad jag sysslar med nu i veckan. Annars får i följa på twitter! Instagram händer det en del också! :)
 
 
Vad händer för er?
Puss på er!
 

Alesso

Från att ha lyssnat sönder denna
 
 
Till att sitta hem på flyget och lyssna på denna!
 
 
 
 
 
Jag har varit lite off här märker jag, och inte nog med det! Jag råkade radera blogg.se appen på telefonen och nu går det inte att ladda ner den igen. ÄNNU svårare att göra ett inlägg!
 
Midsommarhelgen spenderades i alla fall i Göteborg! Helt underbart har det varit :)
 
Nu e jag tillbaka på Gotland och veckan som kommer bjuder på en hel del sommarinvigningar!
Den nya favorit-låten kanske ni fattar vilekn det är, här är även radio edit: (För det år ju inte att lyssna nog haha!)
 
Och ja just det ja, Alesso kommer till Kallis den 17 JUNI!!
Följt av Nause, Rebecca och Fiona, Adrian Lux, John Dahlbäck, Lunde Bros., Albin Myers...


PayEx 40 år!

Jag var så avundsjuk på min syster igår som befann sig i Stockholm på Summerburst. Och där satt jag hemma, gjorde en hemtenta och hade tråkigt. Efter tentan glömde jag allt det där!

PayEx hade sin sedvanliga sommarfest och i år fyller företaget även 40 år! Kongresshallenhade hyrts och det var en heldag med konferenser som jag inte kunde vara med på, men på kvällen vankades det tre-rätters, fest och efterfest ända till 06.30!

Om jag säger såhär, det var fria drinkar i baren heeeela kvällen. Kan bara sluta på ett sätt, amazing haha!



Välförtjänt

Välförtjänt picknick efter vårruset!


Trodde jag aldrig!

Mamma e ju van vid att springa milen så jag tänkte, varför inte?! Nu kan jag nog räkna på mina båda händer hur många ggr jag sprungit så nu ska det vara dags..



och jag hade så rätt!! Det gick ju hur bra som helst! Vi sprang ganska så sakta pga att jag får så jäkla ont i knäna och skorna är så jäkla slitna! (ska försöka köpa nya nu i veckan) men vi höll oss strax under timman ändå :) vänta bara tills jag får nya skor ;)

Nä men det var riktigt skönt och jag kände lätt att jag kunnat springa längre om inte knäna nästan vek sig av smärta. Milen, vi ses fler ggr i sommar!!

 


DAY TWO..

Nu blir det en löptur med morsan!
Hur långt tror ni vi springer?! :D




Efter

Var tvungen att gå tidigare från jobbet idag, bara för att jag skulle besikta bilen. Men vimsiga jag! Kommer dit och skärmen visar att det inte finns några lediga tider idag! VA?! Jag har ju bokat idag!!
Efter flera minuters letande på telefonen (bilprovningen, gör om er hemsida!!) så hittade jag min bokning! Självklart hade jag tagit helt fel på dag. Typiskt.

Det blev en sväng ner på hamnen med midda gpå Joda som uppladdning inför kvällens EM-match (vilket förövrigt inte alls gick!!!) med Emma, Nathalie, Nicco, Sara och Nastasha!
Jag beställde en LITEN nachotallrik. JAg skulle säga att den var MEGAStor! Vill ni ha mycket mat ska ni gå dit! Riktigt gott är det också :D
zbr>

Notera fågeln på Nattas axel ovan! Så strategiskt placerat!

Första dagen

Det gick bättre än väntat! Hade lite oro i magen om jag verkligen valt rätt, ska jag verkligen jobba här i sommar. Men när jag väl kom in i lokalerna, satte mig i receptionen och blev upphämtad, visades till vårt nya hus så kände jag mig som hemma! Det känns som detta företag har etablerats över hela innerstaden! Nu bor vi närmast granne med Burmeister! Stället där vi kanske kommer hänga en del om nätterna nu i sommar :)

Euphoria

Haha så jäkla bra!


Dagens bravader

Hälsade på syster i henens och Tobbes lägenhet, hon var samtidigt väldigt noga med att visa det nya huset som de ska flytta in i senare i höst! Tänka sig, lillsyrran skaffar hus innan mig.. Jaja. Vi har aldrig varit särskilt lika.
Eller vad säger jag!

Tobbe kommer hem från jobbet och säger att mitt hår är snyggt! (jag vet att han egentligen inte menar det, om jag inte minns fel vill han att Emma ska spara ut långt, och jag saknar mitt som F**. Hade jag haft pengar hade jag satt i extensions imorgon!! Men nej, jag ska vänka mig :) )

I alla fall, det jag skulle komma till var att han sa att nu är jag och min syster lika som bär! Det enda som skiljer nu är hårfärgen!!

Kan det verkligen stämma?! När hon var uppe nu på min examen var det många som sa att vi var lika, ja det kanske vi har blivit då?

Mitt mission för dagen var att jag skulle ut och springa, Emma var rastlös så jag föreslog den eminenta idén om att ta en tur. Nej, det gick inte, hon hade varit på fest så det blev en väldigt lång promenad is tället! 8 kilometer senare var vi hemma och Emma försvann fortare än vinden in till kranen, fyllde på vätskebalansen och proppade i sig någon alvedon eller två. Sedan var hon redo för dagens jobb-pass!


Jag tog bilen vidare mot pappa där vi skulle grilla ikväll med bonus-sysoken. Stannade på vägen och hittade ett motionsspår! Eftersom jag lovat mamam att jag ska ut och springa med henne i sommar och första passet är på tisdag så måste jag ju tjuvstarta lite (hon springer alltid milen och det har jag aldrig gjort i hela mitt liv...) 5km till blev det i alla fall innan solens strålar smälte bort hela mig. La mig ute i solen någon timma innan det var dags att göra min del av kakan för kvällen. Rabarberpaj!



Nu blir det sängen för imorgon är första dagen på jobbet! (Hur nu det går får vi se.. tydligen har alla som är med i unionen gått ut i strejk, vilket betyder ungefär hälften av alla anställda...)

Ursäkta

Frånvaron, återigen. När det blir sommar (eller har det verkligen blivit sommar än?!) faller bloggandet bort en del. Men nu kan jag verkligen inte skylla på vädret! Vad jag gjort de senaste dagarna är att packa upp. Herregud vad mycket grejer man kan samla på sig på 4 år!! Hälften är ju typ skit också, varför slängde jag inte det...


Idag kom mamma förbi och hämtade upp mis så skulle vi vidare på picknick, i solen var tanken. Nej, molnen jagade oss och det såg riktigt kusligt ut där ett tag. Men vi satte oss med filtar och hade det trevligt i alla fall vid havet :)


Mot

Dags att lämna Växjö för Visby..


Tre timmar senare

Frisören fick fria händer, vad händer?



Nästan 40 centimeter borta på vissa ställen, och Mycket blondare! (Bilderna är inte riktigt rättvisa, det är "vitare" och mer blondt än gult) Gillar det starkt! Mn saknar redan det långa.. Jag vänjer mig! SJukt nöjd iaf :D
Men, ska jag tipsa om någon frisör ska ni gå till ELIN på STORGATAN 29!! Adress, samma som namnet, i Växjö! Hon trollar varje gång och man går därifrån med ett leende på läpparna!

Dags för en total makeover!!


Fika

Sista fikan hemma hos Carro innan jag lämnar denna stad..


Fler Bilder

Hittade fler bilder, jag lovar. Det finns en hel del till! Kan inte riktigt smälta det.. Men nu blir det att packa, packa, packa ihop lägenheten för flytt!

Fantastisk helg!

Syrran har nu åkt hem efter en helt fantastisk sista helg på campus! Går inte att beskriva i ord! Kan ju frsöka beskriva genom bilder istället, men NEJ. För Emma tog med sig bilderna innan jag hann lägga in dem på datorn :/ Just typiskt.
Såhär såg vi ut på examensbanketten i torsdags!


Bläddra för att se några bilder från examensceremonin!

Kommer

Kommer hem och möts av detta! Älskade syster!!


RSS 2.0