Good memories


Bakslag

Säger som alla andra tweets och statusuppdateringar: Vart tog våren vägen?!?!
Jag och Amanda höll ju för tusan på att frysa rumpan av oss när vi gick runt sjön imorse...


Idag:



Samma tid förra veckan:




New Girl

Alla pingviner har flytt campus!!
Det är bara jag Mandy och Linda här och vi tog en väldigt lung kväll nu för de e så grymt taggade för imorn! Och jag lovar, det är jag me ;)
I alla fall så gick vi förbi ICA och köpte med oss massa godis och gick hem till mig och såg New Girl. Skulle tydligen vara en bra serie hade vi hört och ja, den var bra! många skratt vill jag lova! Den ska vi fortsätta se, hann med fyra avsnitt innan kvällens Big Brother avsnitt :)




Godnatt på er, hörs imorgon!

Back in time

Lite Dirty Dancing feeling fran Pitbull!

Att jag inte tänkte på det här drömjobbet?


Nej just det ja, man skall ju tjäna pengar också..

Twitterflödet på dasspapper!

Har ni för mycket att göra? Följer ni för många på Twitter?
Ä detta verkligen sant tänkte jag när jag såg det..?! Men idag kan man nog komma på vilka affärsidéer som helst!


Kolla hit!:


"Ibland kan i alla fall mitt Twitterflöde svämma över av massa dravel som man bara inte orkar läsa. Shitter är en tjänst som printar ut ett flöde du väljer på toarullar som du sedan kan använda på toaletten. Då kommer ju flödet som du ogillar till någon form av nytta i alla fall. 

Idén kommer från de australienska entreprenörerna David Gillespie, Matthew Delprado och Johny Mair. Gå in på http://www.getshitter.com/"

A few pictures..

Vi hamnade minsann på Sivans igår, eller jag och Sara gjorde. Det var faktiskt mycket folk för att vara en onsdag tycker jag! Och som vanligt så är det så att heter man Josefine så blir det alltid efterfest. Och jadå, det stämde även igår! :)

Det är ju trots allt onsdag

så varför inte ta en sväng till Sivans?
Linn och Sara kom hit nu ikväll och druckit ett par glas vin men nu ska vi nog gå vidare! :)

Gillar det här med spontanitet!


Världens snyggaste VISA-kort?!

JADÅ!
Kommer gå runt med alla älskade pingviner till minst 2014! (haha okej det där lät lite weird..) Kommer aldrig glömma dessa fyra år vi haft tillsammans! Och fler år ska det bli! :D


Kö kö kö

Ja vad händer då?
Inte mycket vill jag lova. Sitter just nu i kö inför examensbanketten, ghaaaa. Det är ju snart det händer! Är man redo för livet utanför bubblan?!

Jadå!

Imorse orkade jag minsann upp! Klockan sattes på 05.40! Mötte upp Sara, Linda, Linn, Anna och Freddan för morgonpromenad! Gick jättebra med foten! Nu jäklar ska jag försöka komma igång igen! Eller börja lite lugnt med promenader åtminstone. Men det var lätt värt att gå upp så tidigt, trodde det skulle vara helt svart ute men icke! Och man blir mycket piggare under dagen :)


Hur bra är inte detta?!





Crazy Saturday

Det blev en riktigt lyckad middag i lördags! Maten var supergod, underbart sällskap, vi sjöng sångerna från sånghäftet väldigt flitigt (och andra?! pausa, dansa...) drinkarna flödade, vinet flödade och sedan styrde våra fötter hem mot Philip och Sara (eller vi rullade nog snarare bort!) innan det var dags för Sivans. Men kvällen var inte slut än! Kryckan hade efterfest och självklart hittade vi dit! :)

Preview

från lördagens middag!
Kameran är återfunnen! :D Slänger upp fler bilder ikväll!

Galet

Herregud vilken kväll det blev igår! Riktigt kul var det, och galet haha! Vinet flödade och stämningen bara höjdes under kvällens gång! Någon låt som riktigt fastnade igår var iaf denna! Eller vad säger du Evelina?! :)



Råkade visst vakna upp utan kamera idag, men nu är den återfunnen! Orkar dock inte hämta den nu så bilder får komma upp imorgon istället. Nu ska jag sova, eller kanske ut i det fina vädret..

Dam-middag!

Med 15 underbara tjejer!


Klänning å converse?!

Ja varför inte? Har inte foten blivit bra så javisst! Får skylla mig själv men så får de bli ikv :) ska bort mot sophie nu på en riktig pampig middag! :)

 


Tar helg

och firar att vårsolen är här och steker!
Jag, Amanda, Sara och Linn drog in till stan och fastnade på Café de Luxe och tog ett glas öl/vin och lunchade. Sjukt varmt var det! Hade man haft bikini så... Alexandra kom förbi efter hon varit hos frisören också, fick lite ångest. Hon går ju till samma och jag borde verkligen själv gå dit snart! Nä, får nog bli efter New York, då jäklar ska det bli förändring! :D

Saras vän Mimmi kom med tåget också! Vilken helg vi har att se fram emot. Ikväll ska vi hem till Anna och umgås, hon har sin kusin på besök och imorgon slår vi på stort! 15 tjejer ska fixa middag! Vi har delat upp oss, allt från underhållning till efterrätten. Kommer nog bli riktigt bra! Senare så är det även "dubbelfest" hos Philip, Sara, Emma och Marcus! De bor vägg i vägg och kommer ha dörrarna öppna! Stor fest alltså! Ser fram emot detta :)


Och kolla här! Nu samlas hela campus på Tufvanängen! Jäklar vad man har saknat våren!!! Folk tar fram grillarna, dricker öl och njuter av solen! Ibland är livet som student jäkligt bra!



Promenad och VD-mys!

Jättefint väder ute! Igår tog jag förnuftet till fånga och gav mig ut i friska luften, gick runt stora sjön och en sväng förbi stan! Råkade visst svänga förbi Willys på hemvägen och köpte lite gott...
Anna och jag förtjänade verkligen massa choklad! och VD! Dubbelavsnitt till och med, måste ju friska upp minnet lite då det varit uppehåll! :D
Söta Anna på midsommar för två år sedan! Traditionen sattes då och den ska bannemig aldrig brytas! Penguins - Det blir en midsommar på västkusten i år igen! :D




Fixardag!

Allt ifrån tandläkare till att beställa nytt Visa kort, städa, in mot stan, och nu påväg mot internationella relationer! Ska försöka luska ut vilka fler det är som ska till Frankrike och framför allt, Om det är någon mer som ska till samma skola som mig!

Ciao!

Ett universitet där allt är möjligt?


Lunchar utomhus!

(OBS!!! Ser du inte att jag gjort om designen? Tryck på Uppdatera eller F5!)


Jag var nästan lite rädd där ett tag. Våren kom men försvann lite några dagar. Idag verkar det som den kommit tillbaka igen så jag och Emma satte oss fakiskt ute nu och äter lunch :) Solen värmer faktiskt! Våren, jag välkomnar dig!

Sitter i bibblan

(OBS!!! Ser ni inte att jag gjort om designen? Uppdatera sidan eller tryck på F5!)

och köttar D-uppsats!
Men drömmer mig gärna bort i fjärran istället! Kollade in Blondinbellas blogg och uppmärksammade hennes resa i Nice! Kände igen varenda bild hon la upp och var tvungen att kolla igenom bilderna från när jag var där och hälsade på Johanna! Gud vad jag vill tillbaka dit! Johanna vad säger du, ska vi åka dit?!

Johanna pluggade där en höst och jag fick för mig att åka ner och hälsa på henne. Ångrar det inte en sekund! Har själv sökt till utlandsstudier nu och har kommit in i Frankrike men vågar inte ta ut något i förskott förrän jag skrivit på något papper. Men förhoppningsvis är hela 2012 planerad och klar! Sen blir det att ta tag i verkligeheten, komma på vad man vill jobba med och flytta till den staden man vill bo i...
Njaa... jag skjuter som sagt på det lite till :)


Informationsmöte

Sitter på informationsmöte inför utlandsstudier. Snart verklighet! Tror minsann hösten kommer spenderas i Frankrike för min del :)

Big Brother söndag!

Med tjejerna som vanligt :)

 


Kollade igenom gamla bilder

från när jag var i USA sist, herregud vad jag längtar!!


New York baby!

Igår samlades vi som sagt hemma hos Sophie och brainstormade inför vår New York resa! Kommer vi verkligen hinna med allt? Ingen aning men vi tar det som det kommer! Nu har vi en lista på allt vi vill göra i alla fall :D
Blev några glas vin och lite ost och kex innan fötterna styrde oss mot Sivans. Och det var nästan inte en kotte man kände! Det märks att de flesta ekonomer har tenta nu i veckan som kommer..

Jadå!

Vi hamna visst på Sivans!

Middag med Linn!

Och Lohmanders bea i högsta hugg haha!


Tror jag spelat sönder denna

Men icke! Blir fortfarande lika taggad när jag hör denna, varför? Va e de för speciellt med denna?


Var en sväng på Samarkand med Linn förut, ost kex och vin skulle inhandlas! (Och en viss jacka skulle på kemtvätt, Linn?!?!) Ikväll ska vi samlas hemma hos Sophie i alla fall och planera vår New York resa! Kan inte fatta, alla pingviner, alla NIO tjejer ska röja gärnet en vecka i New York! Och det är snart!! HAha, alltså, jag skulle vilja ha med mig någon som filmar alltihop! Någon som vill ställa upp?

Swedish House Mafia


Festival!

Nyss hemkommen från en kväll hemma hos Anna med tjejerna och gissa! Den där Sara har missat många filmer som man bör ha sett i sina dar! Fucking Åmål såg vi för någon månad sedan och ikväll var det dags för FESTIVAL med Ebba Hultkvist! Herregud vad många minnen det kom upp, har man sett den för många gånger om man kan vissa repliker?

Myskvällar varje dag i veckan!

Sara kom förbi igårkväll och självklart måste vi göra chokladbollar! Sist var de bara hon och jag, vi gjorde en sats och den tog slut jäääkligt fort! Och, jag gillar det spontana! Nu skulle Amanda, Anna, Sophie och Alex komma förbi efter sina möten så nu får det jädrar bli dubbel sats! 90210, Big Brother och massa gott med tjejerna en torsdagskväll som denna!

Myskväll

Jag tänkte jag skulle sätta både min förkylning och fot på prov igår, så jag och Linn tog en promenad runt sjön och sedan blev man bjuden på middag hemma hos henne och Freddan! Sikken lyx! Efter det drog vi hem till Evelina och spelade Besserwisser och hade riktigt trevligt :) Bra kväll helt enkelt! Kommer sakna campus sen och närheten till allt. Man är ju inte ensam en enda kväll här! Igår kom Sophie förbi sådär efter träningen och jag har ju Sara mitt emot. Alla andra bor ett stenkast ifrån!

Vi började planera för helgen också och många är verkligen sugna på att ta en lugn helg, kanske spela lite spel och dricka vin. MEN! Vi räknade ut hur många veckor (helger) vi har kvar här och gissa vad! 3 helger kvar tills påsk och sedan kommer New York och sedan är det bara 6 kvar! 9 "sivanslördagar" kvar alltså och då kan vi inte missa NÅGON haha. Så ja, det blir nog lite poker och utgång i helgen i alla fall. Jag gillart :D


Dagen efter examen?!

Hm.. De va ju nästan så att sara och jag funderade på att gå en gång till på Aviciis extra spelning då vi faktiskt har biljetter! Men dagen efter examen?! Hm.. Nja det får no bli att lämna tillbax dem. Och sara, skulle inte du till summerburst i Gbg den helgen?


Älska våren!

Jag hoppas verkligen vädret håller i sig nu, att äntligen få slänga pälsen och vinterjackan åt skogen är så skönt! Fram med skinnjackan och brillorna!

Ytterligare ett axplock - från fIEstan!


Bilder från Caps-VM


Solen och värmen

har kommit till Campus och det märks kan jag lova! Från ett till synes öde campus fylls av studenter som vill lapa sol!

Popcorn #BBSverige

Och genomgång av helgens bravader med Linn och Sara, bra måndag! :)


Ett axplock från Full Moon!


Preview

Sneak peek i väntan på resten av bilderna!

Full Moon
Caps-VM
Overallis!

Återkommer imorgon med update från helgens bravader

Ska bara vila vila vila och se Big Brother!



Full moon

Å vi taggar!!


Högt upp på min lista

Dessa grymma tjejer vill jag me se snart! Var så sjukt bra i somras i Visby!

En annan version av Levels!

När vi ändå nu är inne på Avicii, en annan version av Levels kanske? hahha

Lördagens Bilder - avicii försök nr 2 :)



Nu jäklar(!) tänkte jag och Sara i lördags. Inte ska vi ha åkt till Stockholm och komma så långt som att stå och köa utanför globen och aldrig komma in!! Nej, vi gjorde ALLT för att försöka få tag i nya biljetter till Lördagens spelning och det gick! :D Fatta vad glada vi blev! Blev liiite dyrare men (eller kanske mycket dyrare om man räknar in båda dagars biljetter?!) men i vilket fall fick vi tag i biljetter till VIP Levels plattform! (som för övrigt rasade samman dagen innan men den chansningen tog vi!) Ångrar inte det en sekund! Stog nog på samma ställe konstant i 4 timmar! EPIC är nog det rätta ordet! Fy tusan.
KVällen började i alla fall med att Träffa upp Sophie, Jacob, Roger, Guzt och Martin för att ta oss vidare mot Globen. Efter spelningen hamnade vi på Ambassadeur och tillbaka till Globen igen för efterfest! Lång natt helt enkelt men sjukt bra! Har fortfarande kvar armbandet för att minnas denna stund haha. Jag vet, lite patetiskt men så är det! Kommer leva på detta länge!


Btw, tack Sara för att du var mina personliga kryckor under helgen! :)





Ghaaaa!

Preview: Såhär såg öppningen ut för Avicii! Spola fram till 3 min! :D Jag får rysningar så bra de va! FAttar att det inte går att visa såhär men när man väl stod där alltså!


Några till:


Bilder från lördagens spelning kommer upp imorgon!

Fredagens bilder - Avicii försök nr 1

Fredag, förfest hos Sara och som sagt, försök nummer ett. Biljetter till Aviciis spelning var fixade och vi kom så pass långt som utanför Globen innan det var helt säkert att det var inställt!! Försökte göra det bästa av situationen men kändes mest som vi sprang runt som yra höns från ställe till ställe haha. Men, som sagt. Det bästa av situationen!



Foten i högläge eller hur va de?!?!



Twitter, Gry Forsell och Alex Schulman

Bästa! På Alex Schulmans föreläsning i torsdags bad han alla skicka ett mess till ett okänt nr, Gry Forsell, och hälsa att han inte kan nästa fredag!
True?
Gry Forsell på Twitter (@GryForssell) lite senare:"Tror bestämt att @alexschulman har lämnat ut mitt nummer på en föreläsning igen.. http://pic.twitter.com/FOZNDJtu"

och en stund senare var det 146...

Bilder från Amårbanketten!

Så mycket som har hänt de senaste dagarna, så mycket bilder! Börjar med att lägga upp några från Amårbanketten i torsdags!


Bilder från helgens bestyr!

Jag vet, jag är lite långsam med bilderna men de tar ju sån tid! Den som väntar på något gott...
Torsdagens amår och bankett, och hela galna helgen i Stockholm! Det kommer :)
Här är lite från Amår-mässan så länge!

Har kommit till bibblan idag!

Det här med en stuken fot är inte en lek! Hittade tillslut ett par skor jag kom i och tog mig sakta till bibblan! Har legat på sängen hela dagen innan med foten i högläge och kurerat mig! Har ju åkt på feber å en förkylning! Jäkla skit, men som sagt. Kunde ju inte missa helgen! Får se till att kurera mig, på alla sätt å vis inför den kommande ekonomhelgen!

 


Bye bye

Tillbaka till verkligheten!
sitter på tåget mot Växjö med Sophie och Jacob och jag vet inte varför, men jag vill alltid stanna så mkt längre! Älskar denna stad! Vill flytta dit nu! :)

 


Vinkar Hejdå

Till Sara, Natta och Sandra! Så underbart att träffa er igen! :)


Avicii!!

Alltså, jag fattat knappt vad som hände igår!! Jag och Sara fixade helt plötsligt nya biljetter till Avicii (VIP biljetter dessutom!) och det var fan värt varenda jäkla krona! Herreguuuuud vad jag kommer leva på detta länge nu alltså! Kommer aldrig kunna lägga upp bilder eller filmer som ens förklarar en bråkdel av den känslan som man hade igår! EPIC!

 


Okej

Nu har jag lugnat ner mig lite. Att gårdagens spelning blev inställd är ju bara klokt! SJälvklart går det inte att ha någon spelning när flera människor tidigare skadats på samma plats! Har känt mig allmänt bitter men nu börjar det ordna upp sig! :)

Lapar sol

Dricker kaffe å letar biljetter!!! Någon som säljer?


Avicii

Med stukna fötter, svullna knän och tappad röst borde vi ju varit och dansat loss på Globen igår, men icke!


INSTÄLLT


Va fan hände igår?!

Hur ska jag kunna dansa loss i Globen ikväll?!?!?!


Choklad och Vitamin Well

Det är vad som fått mig att överleva tågresan! Blev de hårt igår kanske?
Ska snart hoppa av tåget i alla fall och leta upp Sara så vi kan dra vidare mot tunnelbanan och nästa destination, hem till Nathalie! :)

Sooool!!!

Nu så börjar jag nästan vakna till liv!


Helgens planer

Är inte alls satta, eller vad säger jag! Klart de e! Sitter på tåget påväg mot Stockholm för att gå på kvällens Avicii spelning i Globen! :D
Innan dess blir det middag hemma hos Nathalie och drinkar hemma hos Sara innan vi drar vidare mot Globen och dansar tills 03 innan bussarna går till Ambassadeur där efterfesten hålls till 05! Kommer bli epic!
Vad som händer på lördagen står bara skrivet i stjärnorna men Ambassadeur kör då igen och håller öppet efter Aviciis spelning till 05 även då! Tjooo





Fördrink

Inför amår-banketten!


Alex Schulman

Levererar på sista föreläsningen på amår!


RSS 2.0