Det finns så mycket att berätta

Det finns så otroligt mycket att berätta om New York, det finns så otroligt många bilder att visa. Jag får försöka göra ett inlägg då och då så ni får ett litet smakprov av staden som aldrig tar slut, staden som aldrig sover, stadens om har ALLT.
Åka till New York måste man göra NÅGONGÅNG i sitt liv. Det är som att hela världen finns där! Vill man ha den bästa italienska, japanska, amerikanska.. maten så ska man åka dit. Vill man se en massa kulturer ska man åka dit. Vill man bli överväldigad av alla höga hus ska man åka dit. Gillar man att åka hiss och få lock för öronen varje gång ska man åka dit. Vill man mötas av otroligt (oftast) hjälpsamma människor ska man åka dit. Det finns så mycket att se, både det "turistiga" och sådana guldkorn man bara kan hitta själv eller bli rekommenderade.

Ett av dessa guldkorn hittade vi till fredag kväll! Jag har nämnt stället innan - THE BOX - en nattklubb utan dess like. Burlesque är temat.

Innan man väl kommer in, om man väl kommer in, blir man granskad från topp till tå. Till skillnad från dagen innan när vi varit ute, då vi fick komma före i kön, få VIP armband och vara på VIP-avdelningen där DJn (minns inte namnet nu men återkommer) spelade. Hur lätt som helst när man kom åtta svenska snygga (?) tjejer. Men här, på The Box, var det en helt annan klass.


Limousine efter limousine stannade utanför, burlesque klädda människor kom in, tjejer som bara hade på sig underkläder (knappt det) kom in. Och där stod vi med våra kappor haha. Men vi kom in! Väl där inne upptäcker vi att om man ska njuta av denna upplevelse till fullo ska man verkligen bokat bord. Massa människor som trängdes där vi stod. De timmar vi var där kunde jag inte se mycket men av det jag såg var det något som jag aldrig ens kunde föreställa mig! Det går inte att föklara men det var liksom ett antal shower, avklätt men sensuellt! Nu i efterhand känns allt bara som en dröm. Lätt att jag vill tillbaka dit, men denna gång ska det reserveras bord innan så man får se allt. Några av de andra tjejerna som stod längst fram var helt lyriska.

Är det någon klubb man ska besöka är det denna. Den kan vara svår att hitta dock, det står inget utanför mer än ett par vakter, röda band, adressen men ett helt annat namn. Vi blev till och med tillsagda att inte vara för högljudda i kön när vi skrattade, det msåte vara en jäkla ljudisolering där inne! Den ligger på Lower East Side, Adressen är 189 Chrystie, mellan Rivington och Stanton
The Box, the place to visit.
Klicka här

Till råga på allt. Ser ni Gossip Girl? Chuck Bass (Klicka HÄR) äger New Yorks hippaste nattklubb Victrola, denna Victrola är The Box!
Och bättre blir det! New Yorks elit och kändisar entrar The Box med jämna mellanrum och att Jude Law sitter i styrelsen säger väl en del..
Tyvärr var det kameraförbjud där inne och inte vågade jag ens ta upp mobilen och ta kort, ångrar det idag, men typ såhär såg det ut!



Släng dig i väggen Studio 54 (som årligen äger rum på campus, just denna fredag när vi var i New York)
THE BOX, New Yorks hetaste nattklubb slår det i hästlängder!

Kommentarer
Postat av: Linn

Det var verkligen sjukt ballt! ;)

2012-04-18 @ 11:17:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0