Pictures from Bordeaux!

Bordeaux!
Som vanligt funkar inte internet hemma så försöker slänga upp lite bilder nu när jag är i skolan! :) 
Det jag kan sammanfatta kort är att det blev MKT vin! Direkt när vi kom blev det llunch, med vin såklart. Gick runt och tittade hur Bordeaux var som stad. Underbart måste jag säga!! Och sen bar det av till ett vinmuseum och vinprovning. Lite shopping, några glas öl på hotellet och sedan vidare för en liten utgång. 
Nästa gång ska vi bannemig komma på en helg! Ingen club verkade ha öppet på en onsdag, men som damen i turistunformationen sa; "Stanna några i er ålder på gatan och fråga vart man ska gå" så följde vi hennes råd och hittade några studenter som skulle till en bar.
 
Väl där fick vi reda på att om man väl ville sjunga eller spela så var det gratis drinkar i baren resten av kvällen så Regina ställde upp! 2 ggr (!) till å med! 
Vi slirade hem där senare på natten och redan klockan 10.00 nästa dag var det dags för nästa vinkurs med vinprovning! (Kan ju erkänna att man kanske inte var JÄTTEsugen på vin just då, men det slank ner!) Vidare på stan och för dem som ville blev det mer vin och god mat. 
 
 




















 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0