Nyårsafton - Mot Gnesta!

Vaknade upp på nyårsafton med en Nathalie som har dukat upp till riktig Go-frukost! Så Emma jag NAtta och Charlie hann äta frukost tillsammans innan jag tog tunnelbanan och pendeln ut mot Gnesta där Linn skulle ha sin födelsedagsfest!
Väl framme i Gnesta så ringer Sara, då har "Göteborståget" anlänt strax innan mig, de som kom från Malmö OCH Karlshamnshållet! Linn och Freddan kom med varsin bil för att hämta upp oss och som tur var så kom Johannes samtidigt uppe från Stockholm! Inom loppet av en kvart hade alla "Växjö-bor" anlämnt och detta var INTE helt planerat.

Vi tryckte in allt vår bagage och oss själva i bilarna och tog oss ut till Taffsnäs gård där festlokalen låg och även stugorna vi skulle sova i.

Väl framme blev vi bjudna på fika och sedan var det bara att byta om för kvällens festligheter!

Temat för festen var Huvudbonad!!

Det började med välkomstdrink/bubbel med tilltugg klockan 18 och sedan bjöds det på trerätters (Lagade av Linns föräldrar till 50(!!) personer) Sjukt god mat var det!

Det hölls lite tal och till efterrätten hade vi pingviner gjort en liten powerpoint till Linn som avslutades med en överrasknignsfilm från Sophie och Filippinerna som tyvärr inte kunde närvara på festen :(

Lyckad kväll kan man lugnt säga med bubbel vid tolvslaget, igen, fyrerkerier och sånna där önskelyktor/thailyktor som flög iväg längs sjön, en bar som hade det mesta, ett dansgolv som var varmt låååångt in på timmarna. Tror de sista (där ibland jag) gick och la oss efter 06!

Riktigt bra fest i alla fall Linn och Lina! Och ett stort tack till era föräldrar!

Här kommer ett litet urplock av alla bilder!
(Blev en hel del ändå..) :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0