För-Amår


Igårkväll var det som sagt För-amår, lite uppvärmning inför Amår-dagen den 1a mars.
Det bjöds på mingel, god mat och dryck och föreläsningar. Kvällen inleddes med att huvudsponsorerna PwC och IKEA hade varsin föreläsning, lite olika uppbyggda men sammanfattningsvis pratade dem båda om hur det är att arbeta på deras företag.

Senare bjöds det på mat och dryck samtidigt som det var lite mingel innan Patrick Grimlund entrade IKEA-salen och skulle hålla sin föreläsning. (För er som inte känner igen Patrick är han med i Lyxfällan och arbetar annars som ledarskapscoach för företag)


Det visar sig att de flesta av oss inne i salen var ekonomer och då säger han glatt: Skönt att ni är det! Då kommer ni troligtvis inte hamna i Lyxfällan! Hittils har vi nog inte haft någon ekonom med, eller vi har nog inte haft med någon med högskolepoäng över huvudtaget..


Vidare pratade han om att man sällan ångrar det man gör. Oftast går man vidare och har lärt sig något av det, det vi ångrar är oftast det vi inte gjorde. Kom ihåg det! Det är bara vi som kan bestämma vad vi ska göra. Det är vi som har våra drömmar, men sätt då upp en plan för dessa drömmar så att de slår in!

Det var en liten frågestund i slutet av föreläsningen. Bland annat kom frågan hur tusan det går så lätt för Lyxfällan när de ska förhandla lån osv. Svaret är ju att kamerateamet utgör ju en stor fördel! De kan förhandla lån och räntor som trollkarlar! Då kanske det är ruttet att sitta hemma i soffan och det inte funkar lika bra.. Men man kan alltid försöka.

Ytterligare ett par frågor om programmet kom upp, vad har deltagarna för ursäkt om de köper något under den veckan Lyxfällan är hos dem? Eller om de köpt något precis innan?
Svaret de oftast får är: Lika bra att handla innan pengarna tar slut!


Nä men en summering av kvällen. Mycket trevligt och bra anordnat av Amår-gruppen!
Vi har hela livet framför oss och det är bara en själv som bestämmer vart vi ska, vart vi vill, vart vi kommer hamna! Stå med öppna armar och var målmedveten. Våga testa något nytt! Det finns inga misslyckanden, bara motgångar som man bara lär sig något av och blir starkare! Och glöm inte, det du ångrar bara det du inte gjorde.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0